Laupäeval, 2. augustil Tallinnas Pirital toimunud Hawaii Surfi Aegna maratoni võitis võimsa eduga Urmas Niine - vahe teiseks tulnud Henry Himmaga oli lausa 10 minutit. Kolmandana finišeeris rajal Himmaga ägeda võitluse pidanud Timo Runge. Vaatamata surfarite jaoks liiga nõrgale tuulele kogunes starti 84 võistlejat. Lubatud nõrk põhjatuul keeras kirdesse ja veeretas üle Viimsi poolsaare ka mõnevõrra jõulisemaid pagisid, mida osavamad sõitjad ära kasutasid.

Naiste arvestuse võitis Annika Valkna, teiseks tuli Raili Rebane ja kolmandaks Lisette Parika. Juunioridest võidutses Jevgeni Bogatõrjov, Annika Valkna ja Benjam Siiraku ees. Seenioridest (35 ja vanemad) oli parim Henry Himma. Teiseks tuli Karmo Kalk ja kolmandaks Meelis Rang. Grandseenioride auväärse konkurentsi parimaks sai Rein Raud, Tõnu Jõgi ja Rain Rebase ees. Lühikese distantsi kiireim oli seekord Kevin Jakobson. Pühapäeval toimus Bacardi Fun II etapp ning laupäeval tuuleolude tõttu ärajäänud pooltuulemaraton.

Bacardi Fun II etapi üldarvestuses moodustus esikolmik vastavalt Timo Runge, Madis Väin ja Kevin Jakobson. Naiste arvstuses Annika Valkna, Johanna Eller ja Lisette Parika. Juunioride arvestuses Kevin Jakobson, Annika Valkna ja Jevgeni Bogatõrjov. Seenioride arvestuses Silver Kattal, Raivo Saam ja Aivar Kajakas. Grandseenioride arvestuses Peeter Nõmmik, Jüri Kaldoja ja Urmas Heinnmets. Pooltuulemaratoni võitis Madis Väin, teise koha sai Timo Runge ning kolmanda jällegi Kevin Jakobson.

Naistest olid taas parimad Annika Vallkna, Johanna Eller ning Lisette Parika. Juunnioride arvestuses sai esikoha Kevin Jakobson, talle jägnes Jevgeni Bogatõrjov ning kolmanda koha sai Annika Valkna. Seenioridest tuli esimeseks Aivar Kajakas, Talle järgnesid Silver Kattal ja Raivo Saam. Grandseenioride arvestus oli paremusjärjestus jällegi Peeter Nõmmik, Jüri Kaldoja ning Urmas Heinmets.