Meiesaar osaleb ürituse põhimeeskonnas esimest aastat, kuid mullu andis ta ühe latiinotreeningu selle finaalis. "Vastukajade järgi tundub, et läks hästi," rõõmustas mees.

Tänavu algavad kõik piirkondlikud etapid Meiesaare latino-treeninguga. "Sellega eeldatakse inimeste avanemist ja hea tuju saamist, mida üks tantsutund andma peabki," rääkis ta. "Minu sõnum aeroobika harrastajale on selline: "Naudi seda hetke, mis antud, siis on olemine rõõmsam"," lausus ta.

Lisaks Enn Meiesaarele astuvad festivali etappidel üles veel aeroobikatreenerid Tiina-Mai Ott, Kaja Tuisk, Terje Hakman ja ürituse peatreener Kaisa Teimann. Aeroobikafestivali korraldatakse tänavu teist aastat. Selle eesmärk on tõsta aeroobikakultuuri taset, tähtsustada tervishoidu, suurendada ala harrastajate hulka, pakkuda neile motivatsiooni ja anda positiivset elamust.

Festivalil on aeroobikatreeningute vahepeal võimalik ühe päeva jooksul kuulata ka infotunde ning osaleda FitGirli võistlusel. Festivali piirkondlikud etapid korraldatakse tänavu lisaks möödunud aastast tuttavatele Tallinnale, Rakverele, Pärnule ja Tartule ka Kuressaares ja Viljandis.

Aeroobikafestivali korraldab mittetulundusühing Spordiürituste Korraldamise Klubi koostöös Soome aeroobikatreenerite koolitusfirmaga Fitness Academy of Finland.