Usaldusväärseile allikaile tuginevail andmeil on Inglismaa jalgpallikoondis, kuhu kuuluvad sellised staarid nagu Frank Lampard, John Terry ja Wayne Rooney, 6. juunil Tallinnas toimuva Eesti-Inglismaa Euroopameistrivõistluste valikmängu eel broneerinud terve Radissoni hotelli.

Hotelli broneeringusüsteem kinnitab, et mängule eelnevaks ööks vabu tube pole. Varem on Radissoni hotellis peatunud näiteks Hollandi ja Šotimaa koondised, samuti Inglismaa Jalgpalliliidu juhatuse esimees Geoffrey Thompson, kellele hotell jättis väga hea mulje. Ükski visiidiga seotud osapool infot ümber ei lükka.

Eesti Jalgpalliliidu pressiesindaja Mihkel Uibolehe sõnul jõuab info külalismeeskonna valitudööbimiskohast nendeni alles mõni nädal enne mängu, seega ta praegu nende ööbimiskohta ei tea. "Maailma tippmeeskonnad ei jäta midagi saatuse hooleks," lisab ta.

Inglismaa Jalgpalliliidu kommunikatsioonijuht Adrian Bevington Linnalehe järelepärimise peale väidet ümber ei lükka. Bevington saabub peagi koos turva-, hotelli- ja meediaspetsialistidest koosneva meeskonnaga Tallinna, et mängueelse olukorraga tutvuda. Inglismaa jalgpallikoondis on seni eelistanud end ülejäänud hotellikülalistest eraldada ning võimalusel broneerinud kogu hotelli. Nendega käib kaasas ka tavapärasest arvukam saatjaskond ning ranged turvanõuded.