Meeste sprindivõistluse 3,3 km rajal andsid tooni rootslased. Johan Eklövi (24.36) ja Björn Wistrandi (26.58) järel oli kolmas Hiie (aeg 27.26), eestlane tegi mõlemas tiirus kaks möödalasku. Järgnesid Ingemar Ericsson (28.23) ja Lars Soldagg (31.04) ning kuuendana taanlane Claus Lyngby (31.20). Naiste võitjaks 2,7 km rajal tuli Frida Wallström ajaga 27.46

Pika raja võistlus peeti rasketes tingimustes. Tugeva tuule ja vihmasajuga võistlusel oli teistest mäekõrguselt üle juba neljanda etapivõidu sel hooajal saavutanud Johan Eklöv. Järgnesid võitja kaasmaalane Ingemar Ericsson ja kolmandana Armo Hiie. Märkeorienteerumises hea tulemuse teinud eestlane (võrdselt võitjaga – 3 mm) tegi hea laskmise lamadestiirus, kuid kesine laskmine püstitiirus ei lubanud tõusta kõrgemale 3. kohast. Neljandaks tuli Claus Lyngby ja viiendaks Johan Maclassen (mõl. Taani), kuues koht kuulus rootslasele Lars Soldaggile. Naiste võistluses sai teise etapivõidu järjest ja tõusis 108 punktiga MK-sarja liidriks Frida Wallström (Rootsi). Soomlannal Riikka Timperil, kes Saksamaal ei võistelnud, on koos 105 punkti.

Meeste karikaarvestuses on viie etapi järel kindel liider Johan Eklöv 138 punktiga. Neljal etapil osalenud Armo Hiie tõusis teisele kohale 97 ja Björn Wistrand (Rootsi) kolmandale 94 punktiga.

Järgmised MK-etapid toimuvad Rootsis Ärlas 4.- 5. oktoobrini koos Rootsi karikavõistluste etappidega, kavas on sprint ja pika raja võistlus.