Kuigi Chelsea 3:1 võõrsil võitu on Liverpoolil enda edasipääsuks raske pöörata, usub peatreener Rafael Benitez siiski come-back'i võimalikusesse.

"See on jalgpall. Kunagi ei või teada, mis juhtub. Meil pole midagi kaotada. Kogu pinge on Chelsea õlul, kuid teisest küljest on neil palju kogenud mängijaid, kes on selle tee varemgi läbi käinud," sõnas Liverpooli loots, kelle sõnul peab tema meeskond Stamford Bridge'il kindlasti esimesena värava lööma.

Come-back'iks on valmis ka Chelsea hollandlasest juhendaja Guus Hiddink. "Valmistume raskeks mänguks, kuna Liverpool on väga tugev meeskond ja mängib ilusat jalgpalli. Keskendumise kaotamisel võivad mitmed mängijad meid karistada, eesotsas Fernando Torresiga," ütles Hiddink mängueelsel pressikonverentsil.

Liigamängus satuti paanikasse

Viimases liigamängus pääses Chelsea ehmatusega, kui 4:0 eduseisust lasti Bolton Wanderersil endale kaheksa minutiga lüüa kolm väravat. "Oleksime pidanud mängu lõpuni enda kontrolli all hoidma, kuid sattusime paanikasse," meenutas Hiddink.

Teises tänases veerandfinaali korduskohtumises on Saksamaal vastamisi Müncheni Bayern ja FC Barcelona. Avamängu Hispaanias võitis Barcelona 4:0. Homme peavad korduskohtumise FC Porto ja Manchester United (avamäng 2:2) ning Londoni Arsenal ja Villareal (1:1).