Veel nädala alul kinnitas Prosti boss Alain Prost tõsimeeli, et Mazzacane jätkab võistleva piloodina terve suve. Sama moodi kinnitas Jaguari juhtkond, et Burti ei lahku hooaja jooksul tiimist.

Mazzacane sai piloodikoha Prostis PSN-i sponsorirahade abil. Tema lepingusse jäeti punkt, mille alusel Prost võis koha üles öelda juhul, kui tulemused pole rahuldavad.

Alain Prost on rahul Burti ületulekuga

Alain Prost ütles, et peab Mazzacane välja vahetamist võistkonnale eluliselt tähtsaks. PSN andis Prostile kohe peale Imola võistlust vabad käed piloodi osas ning tiimi boss ei kõhelnud hetkegi. Veel teisipäeval testis Mazzacane Silverstones Prosti masinat, kuid juba kolmapäeval oli Prostil tagataskus Burti leping. Järgmisel päeval tehti Mazzacanega lõpparve. Prost ütles, et Burti on hea piloot, kes tõenäoliselt saavutab AP04-autol ka arvestatavaid tulemusi. Samas tänas Prost siiski Mazzacanet tehtud töö eest ja soovis argentiinlasele kõike head tulevikuks.

Ka Burti rahul uue lepinguga

Neljapäeval ühe tutvumisringi Prosti masinal teinud Luciano Burti ütles pressile, et on väga rahul tööandja vahetusega.

Alain Prostiga istus Burti koos juba Brasiilia etapi ajal. Burti ei uskunud siiski, et töökoha vahetus nii kiiresti võib teostuda. Jaguarist oleks Burti pidanud aasta lõpul niikuinii lahkuma.