Esimese palli saatis 33-aastane ründaja Iker Casillase selja taha 17. minutil, suunates palli umbes 20 meetrilt sooritatud madala löögiga kaitsjatest mööda värava vasakusse alanurka. Itaallase teine suurhetk saabus 67. minutil, mil tema 28 meetrilt sooritatud karistuslöögist lõpetas pall oma teekonna täpselt samas väravanurgas.

Real valdas küll rohkem palli ning 21-aastane hollandi äärepoolkaitsja Royston Ricky Drenthe lennutas kõik 90 minutit järjekindlalt küll kõrgeid ja madalaid palle värava ette, kuid väravani need ei viinud. Ka ei suutnud Reali mängijad teiselt hollandlaselt, kohtuniku punasärki kandnud Pieter Vinkilt välja meelitada ainsatki penaltit, ehkki Itaalia klubi mängijate käsi sihiti palliga erilise hoolega. Ka igat masti kukkumistest karistusalas vaatas Vink külma rahuga mööda.

Juventus on H-alagrupi liider 10 punktiga ning sisuliselt taganud endale ka edasipääsu. Real on 6 punktiga teine, kolmandaks tõusis esimese võidu saanud Peterburi Zeniit. UEFA karikasarja mullune võitja sai võõrsil jagu Borissovi BATE-st 2:0, kusjuures teine värav sündis juba siis, kui piiterlased olid arvulises vähemuses. Kahe vastasega viiki mänginud BATE-l on punkte 2.

E-alagrupis klubide järjestus ei muutunud, sest mõlemad kohtumised lõppesid viigiga. Liider ja karikakaitsja Manchester United jäi Glasgow's Celticu vastu 0:1 kaotusseisu juba 13. minutil Scott McDonaldi väravast, kuid kuus minutit enne normaalaja lõppu päästis vanameister Ryan Giggs Punastele Kuraditele punkti.

AaB Aalborg võitles kodus Villarreali vastu end kaks korda kaotusseisust välja ning tasuks 2:2 viigi eest teine punkt tabelisse. Punktid: ManU ja Villarreal 8, Celtic ja Aalborg 2. Kahel viimasel on vaid õhkõrnad lootused 16 parema sekka jõuda.

Kui eelmises voorus Istanbulis mängides oli Arsenal Fenerbahce värava palle täis ajanud (kokku viis), siis Londonis seisis Türgi klubi kaitses hoopis kindlameelsemalt ning vooru ainus 0:0 oli tõsiasi. Kiievi Dinamogi ei suutnud mängus FC Portoga võõrsil saavutatut (1:0 võit) korrata, kuid kiievlastel läks veel hullemini kui londonlastele - nemad kaotasid 1:0 eduseisust 1:2. Artjomi Milevski juhtvärava 21. minutil nullis Rolando tabamus 69-ndal ning lõpuhetkil tegi Lucho González hoopis 2:1 Portole. Selles alagrupis on suurem või väiksem lootus kahe parema hulka jõuda veel kõigil neljal: Arsenal 8, Porto 6, Dinamo 5, Fenerbahce 2.

F-alagrupi liidriks tõusis Lyoni Olympique, kes kodus alistas Juninho (44.) ja Anthony Reveillere'i (89.) väravatest Bukaresti Steaua 2:0. Senine tabelijuht Müncheni Bayern pidi Firenzes kõvasti vaeva nägema, et lõpuks kaotusest pääseda. Adrian Mutu poolt 11. minutil löödud väravale vastas Tim Borowski alles tosin minutit enne lõppu. Punktid: Olympique ja Bayern 8, Fiorentina 3, Steaua 1.

Tulemused ja tabeliseisud