Eesti Jahtklubide Liidu peasekretäri Ott Kallase sõnul näitab sponsorlepingu uuendamine, et sportlased on nendele pandud lootusi oma heade esinemistega õigustanud. "Purjetajad on nii eelmisel hooajal kui tänavu saavutanud kõrgetasemelistel regattidel tõusujoones häid tulemusi ning usume, et tänu sponsorite toele näeme sel ja järgmisel hooajal veel mitmeid tippmarke,? ütles Kallas.

Sponsorlepingule kirjutasid alla KSA Silmakeskuse turundusjuht Mairi Tamm ja Eesti Jahtklubide Liidu president Jüri Käo.

Eesti Jahtklubide Liidu kuldsponsor on Samsung Electronics Eesti, sponsorid on AS Liviko, AS LTT, KSA Silmakeskus, AS Eesti Ehitus, Marinepool, Hawaii Surf, OÜ Matek, AS NG Investeeringud. Purjesporti toetavad ka Eesti Olümpiakomitee, Kultuuriministeerium, Hasartmängumaksu Nõukogu ning Eesti Kultuurkapital.

Veel sel aastal on koondisel sponsorite toel ees osavõtt mitmetest suurvõistlustest, neist olulisim on juuli alguses toimuv MM Portugalis Cascaisis, kuhu Eesti purjesportlased lähevad püüdma olümpiapääset klassides Laser, Finn, 470 ja purjelaud.

EESTI JAHTKLUBIDE LIIT