Meeste hulgas pääsesid vahevooru parima keskmisega kahekordne Eesti meister Magnar Bergmann 219,4, kellele järgnesid Raul Beekmann, kes jahib oma esimest individuaalset meistritiitlit (208,7), ja Heikki Haljasmets 202,6-ga. Valitsev Eesti meister Janno Kannike on eelvoorude järel seitsmendal kohal 201,1-ga, meeste reitingu liider Udo Sulp pääses edasi üheksanda keskmisega 199,0.

Naiste hulgas sai eelvoorude parima tulemuse heas hoos olev reitingu liider Inara Ratnik keskmisega 189,1. Kolmekordne Eesti meister ja valitsev meister Jelena Povaljuhhina oli teine 182,9 keskmisega ja Kairika Kluust kolmas 181,4-ga. Viimasena sai edasi hiljuti Eestit Golden Cup-il edukalt esindanud Taimi Dreier.

Eelvoorudega selgitati ka paaride ja võistkondade Eesti meistrid.

Meespaaridest tulid Eesti meistriteks Heikki Haljasmets ja Anti Salf. Udo Sulp ja Vallo Lees said hõbeda ja Tormi ja Juhan Soekõrv pronksmedalid.

Naispaaridest õnnestus meistritiitel koju viia Kairika Kluustil ja Triin Valdmaal. Teise koha said Taimi Dreier ja Moonika Tamson ning kolmanda Piret Uibu-Terje Tamm.

Meeskondadest olid tublimad Fun-i esindusvõistkond koosseisus Raul Beekmann, Kurt Lönnqvist, Ville Pak ja Rainer Rehe. Neile järgnes ABC klubi meeskond koosseisus Magnar Bergmann, Ants Katkosild, Toomas Talts ja Leivo Ulp. Forseliuse mehed said pronksid - Udo Sulp, Hanno Kinnunen, Vallo Lees, Ülari Lees.

Naiskondadest viivad meistrivõistlustelt kuldmedalid koju Viljandi klubi naised koosseisus - Laine Roht, Terje Roosi, Elke Kütt ja Marianne Salomets. Kodus mänginud Perona klubi naised said hõbemedalid (Piret Uibu, Terje Tamm, Taimi Dreier, Moonika Tamson) ja Balti SK naised pronksmedalid (Marika Lutter, Jelena Povaljuhhina, Sigrid Reiman, Vaike Protten).

Eesti individuaalsed meistrid selguvad täna peetavate vahevooru ja finaalide järel.

EESTI VEEREMÄNGUDE LIIT