Kolmes kergemas (-48 kg, - 51 kg ja -54 kg) julges võistlustele tulla vaid üks poksija. Kehakaalus -69 kg sai kolmest võistlejast otse finaali selle kehakaalu tiitlikaitsja Artur Akavov (Tartu Sirge), teiseks finalistiks osutus Aleksandr Grigorjev (Narva Energia), kes reedel alistas poolfinaalis kindlalt korraldava klubi Järve-Boxing esindaja Vjatšeslav Jefimovi, kellele lohutuseks kolmas koht

Ülejäänud seitsmes kehakaalus on laupäeval oodata tuliseid heitlusi. Kehakaalus kuni 57 tulevad mehed laupäeval esmakordselt Ahtme spordihallis poksiringi. Esimeses poofinaalis kohtuvad idavirulased Artur Kazaritski (Sillamäe Evail-Athletics) ja Oleg Borovkov (Energia). Teine poolfinaal on pealinna selle kehakaalu parima välja selgitamine, sest vastamisi on eelmise aasta kehakaalu kuni 54 kg võitja Nikolai Zaitsev (Artemi Tepp) ja Dmitri Persikov (Gala).

Ka kehakaalus kuni 60 kg on vähemalt üks finalist idavirulane, sest esimeses poolfinaalis kohtuvad Vitali Kurnossov (Jõhvi Loit) ja Jevgeni Gorbatšov (Evail-Athletics), kes mõlemad alistasid reedel veerandfinaalis oma vastase kohtunike häältega 2:1. Teises poolfinaalis on reedel 3:0 võidu saanud poksijad, eelmisel aastal Paides toimunud meistrivõistlustel kehakaalus kuni 57 kg võitjaks tulnud Vladimir Nikiforov (Artemi Tepp) üritab teha kõik selleks, et finaal ei oleks idavirulaste siseasi, sest tema vastaseks on Sergei Tšaškin (Järve-Boxing), ainus selle kehakaalu võistleja, kes on laupäeval kolmandat päeva järjest ringis.