Kohal olid Koit Toome, Jaagup Kreem, Elmar Liitmaa, Tomi Rahula, Danel Pandre, Raivo E Tamm, Mikko Maltis ja Bad Orange'i solist Kalmer Neidla.

LaitseRallyPargi turundusjuhi Priit Koigi sõnul selgus eile, et staariklassi sõitjad on väga tasemel ning kiirused läksid päeva lõpuks juba üsna suureks. "Popstaarid sõidavad ehtsate ralliladadega ning võistluse ajal ühes järjestuses õigete rallimeestega, seetõttu hangitakse igale sõitjale Eesti Autospordi Liidust litsentsid - tegu on ametliku võistlusega," sõnas Koik.

Tegemist oli ehtsa treeningpäevaga, kus ka mõnede meeste närvid kohati üles ütlesid. Kuna esimesed neli popstaari sõitsid aegasid paari sekundi sisse, siis eksimused olid kerged tulema. "Näiteks Koit Toome arvestas enne kurvi pidurdusmaa liiga lühikeseks ning vastu piiret ta autoga oligi," rääkis Koik.

Eile näidati väga kiireid aegu ning tekkisid ka mõned favoriidid. Jaagup Kreemi arvates pole esimene kolmik sugugi veel kindel, kuna Cool D ja Kaarel Kose ei saanud seekord osaleda ning favoriidid võivad selguma hakata alles viimasel treeningpäeval.

Viimane treenigpäev peetakse vahetult enne võistlust ning siis on meestele viimaseid nõuandeid andmas 5-kordne Eesti meister Einar Laipaik.

LaitseRallyPark Grand Prix 2009 rallisprint sõidetakse 30. mail ja kohal on nimekad sõitjad nii Eestist kui soomest - kokku üle 40 meeskonna.