Eesti murdmaasuusatamise naiskonda kuuluvad Triin Ojaste, Liis Kalda, Kaidi Udras, Helen Irves, Heidi Raju ja Evelin Graue ning meeskonda Raido Ränkel, Karel Tammjärv, Henri Ruul, Rauno Avel, Andre Mets, Dmitri Reinmets ja Morten Priks. Noortest kahevõistlejatest osalevad  Tanel Levkoi, Kail Piho, Kairo Sillaste, Karl August Tiirmaa ja Sten Paltsar ning suusahüppajad Siim-Tanel Sammelselg, Tõnis Kartau ja Raiko Heide.

Põhjamaade noorte Meistrivõistlustel osalevad Taani, Norra, Rootsi, Soome, Islandi, Leedu, Läti ja Eesti sportlased. 02. veebruaril on kavas klassikasprint. 03. veebruaril kahevõistluse ja suusahüpete individuaalvõistlused ning naiste 5 km ja meeste 10 km vabatehnikasõit. 04. veebruaril on meeskondlik suusahüppevõistlus, naiste 3x3km (KL,V,V) ja meeste 3x5km (KL,V,V) teatesõidud

2006. aasta Põhjamaade noorte meistrivõistluste parimad tulemused saavutasid Mats Piho ja Tanel Levkoi, kes said suusahüpetes vastavalt teise ja kolmanda koha.

Suusahüpete meeskonnavõistluses saavutasid Eesti noored hüppajad Norra ja Soome järel kolmanda koha. Võistkonda kuulusid Mats Piho, Tanel Levkoi, Kristjan Ehman ja Kail Piho.

SPORTNET