Geimid 26:24, 25:13 ja 25:23 ei jäta kahtlust, kes selles mängus parem oli. Veel enam, Tartu meeskond võitis sellega Schenkeri liiga põhiturniiri ühegi kaotuseta ja 35 punktiga. Liiga mullune võitja Selver jääb maha kümne punktiga, kuigi tallinlastel on veel pidamata kaks kohtumist. „Võitis tehnilisem meeskond. Nagu üks klassik ütles, meil oli kaotushirm suurem kui võidujanu,” nentis Selveri treener Avo Keel. „Meil puudub oskus kannatada, oleme tänavu mitu korda musta auku kukkunud. Seekord saime esimese geimi tappa, millest piisas meie vaimu murdmiseks,” kritiseeris Keel kaotajaid.

„Tahtsime rohkem,“ kinnitas lühidalt Keele Tartu kolleeg Oliver Taats. „Olime esimeses ja kolmandas geimis taga. Võõrleegionärid olid head, aga ka näiteks Värton või Toobal,” lisas Taats, kes ei julgenud veel kinnitada, et tallinlaste ülevõim on murtud. Avageimis oli Selver ees 19:14, tallinlastel oli ka geimpall, kuid väljakuperemehed Pere Leivast jäid peale 26:24. Teises geimis pidanuks Selveri meestel lausa häbi olema. Tartlaste heale servile ja võistluslikule mängule polnud Selveril peale uimase oleku midagi vastu panna. Kolmas geim oli esimese koopia. Selver juhtis 11:4, kuid oskas ikkagi kaotada! 22:22 viigiseisult oli tähtsate punktide mängimises oluline kaal Eduardo Nunesil, kuid pole õige esile tõsta ainult võõrleegionäri.

Silma paistis Läti toetus Austris Stals, kõik tartlased. Tartu hiilgas eile eelkõige meeskonnana. Kui eelmisel hoo­ajal jäädi Selverile kindlalt alla, siis tänavu muutunud koosseisus ja uue treeneri käe all mitte ainult ei uriseta Selveri peale, vaid näidatakse üleolekut. Tõenäolised jõuavad mõlemad meeskonnad karikafinaali, kus Selveril on võimalik revanši saa­da. Küll mitte eilse mänguga.