Kuna Ukraina üks paremaid klubisid Dnepropetrovski Dnepr on riius Ukraina korvpalliliiduga, siis eemaldas kohalik alaliit võistkonna Ukraina naiste meistrivõistlustelt, ühtlasi andis Dneprile Eurosarjas mängukeelu ka FIBA. “Kuna BWBL on FIBA liige, siis me oleme sunnitud Dnepri naiskonna eemaldama ka oma võistlustelt,” ütles BWBLi peaskeretär Algimantas Ivasauskas bwblt.lt vahendusel. Dnepropetrovski naiskonna asemel mängib sel hooajal BWBLis kaheksakordne Ukraina meister Zaparožje Kozashka-Zalk.

Lisaks teatas Riia Turiba naiskond, et finantsraskuste tõttu loobuvad nad sel hooajal BWBLis mängimast.

Seega osaleb praeguse seisuga sel hooajal naiste Balti liigas 17 naiskonda, neist kaks (Vilniuse TEO ja Riia TTT) on põhiturniiri mängudest vabastatud. Eestit esindavad liigas Tallinna naiskonnad BC Star/TLÜ ja Tallinna Living. Valgevenest osaleb neli, Lätist kaks, Leedust neli, Ukrainast kolm, Venemaalt üks ja Kasahstanist samuti üks naiskond.

15 naiskonda mängivad põhiturniiril ühe ringi, turniiri kuus edukamat pääsevad poolfinaalturniirile, kus nendega liitub Viniuse TEO ja Riia TTT naiskond. 27.-29. märtsini Vilniuses ja Riias toimuvas kahel poolfinaalgrupi turniiril mängivad kaheksa naiskonda. Mõlema grupi kaks paremat pääsevad aprillikuu kolmandal nädalavahetusel toimuvale finaalturniirile, kus esimene päev mängitakse poolfinaalid ja teine päev on kavas medalimängud.