kell 14:00 JK Tulevik II Viljandi - FC TVMK II Tallinn, Viljandi linnastaadion

JK Tulevik II peatreener Aivar Lillevere tunnistas, et tal oleks selles kohtumises ka ühe punkti üle hea meel. "Meie jaoks on seis pingeline. Et üleminekumänge vältida, peame kodus kolme punkti jahtima," märkis Tulevik II pallur Mikk Miländer.

"Meeskond on sattunud heasse hoogu. Kui jätkame samas vaimus, siis ei ole välistatud kolmanda koha saavutamine," arutles FC TVMK II juhendaja Andrei Šapovalov.

"Oleme valmis võitma, kuid tõsist muret teeb väljaku murukatte olukord," lausus TVMK duubelmeeskonnas mängiv Sergei Jegorov.

Mängu kohtunikeks on Mart Martin, Sergei Kuzmitšev ja Kaido Luide. FC TVMK II-l on mängukeelu all Artjom Dmitrijev.

kell 14:00 FC Levadia II Tallinn - FC Elva, Maardu linnastaadion

FC Levadia II peatreener Urmas Hepner: "Mõlemal meeskonnal on oma lõplik tabelikoht juba teada. Usun, et hooaja lõppedes pigistavad mängijad viimased jõuvarud välja. Ootan võitluslikku kohtumist ja loodan sellest võitu." FC Levadia II kaitsja Anton Aristov: "Tahame kaks viimast kohtumist võita ja
hooaja positiivselt lõpetada."

FC Elva juhendaja Dmirti Ustritski arvas, et kuna Levadia II-l ei ole enam motivatsiooni, siis on tema meeskonnal võimalus midagi saavutada. "Hooaja lõpp on emotsionaalselt raske kõigile meeskondadele. Igaks mänguks on vaja eraldi keskenduda ning pingutada, laupäevane kohtumine Levadia duubliga
tuleb kindlasti keeruline ja väsitav," rääkis Elva väravavaht Elar Jürimäe.

Mängu peakohtunik on Ain Karutoom, keda assisteerivad Roman Laidinen ja Margus Kröönström. Mängukeelde meeskondadel ei ole.

kell 14:00 JK Nõmme Kalju - JK Dünamo Tallinn, Hiiu kunstmuruväljak

"Mängime nii hästi kui suudame, vahet pole, kes on vastane," ütles JK Kalju peatreener Indro Olumets.

"Dünamoga on olnud põnevaid heitlusi, tulemust ei oska keegi ette aimata. Kalju läheb muidugi seda mängu võitma, selline soov on meeskonnal alati," selgitas ründaja Sven-Jarno Lullu.

JK Dünamo peatreener Viktor Neštšeretnõi: "JK Nõmme Kalju on sulam kogemustest ja noorusest. Väga hea ründaja on Andrus Mitt, kogemustega mehed  Kallaste, Krasnopjorov, Maasing, Olumets ja Hepner. Arvan, et mäng tuleb huvitav." Dünamo kaitsja Dmitri Židkov lisas: "Hooaeg on lõppemas. Kellel on rohkem jõuvarusid jäänud, see on ka laupäevases kohtumises vastasest üle."

Väljakukohtunikuks on Eiko Saar ning abikohtunikeks Eduard Rõžov ja Mihkel Keinast. JK Kalju poolel jätab mängu vahele Janek Hepner.

kell 14:00 JK Tallinna Kalev - FC Lootus Kohtla-Järve, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljak

"Nagu ikka: uus voor ja uus koosseis. Paistab, mis seekordsest segust küpseb," märkis JK Kalevi peatreener Aavo Sarap. Kaitsja Margus Korju lisas: "Võtame ühe mängu korraga. Kui lumetormi alla ei
jää, siis saame hakkama. Ilmaennustus lubab päris jubedat ilma, mistõttu võib kohtumine loteriiks kujuneda."

Mängu kohtunikeks on Bruno Rammo, Maikel Mikson ja Artur Telling. JK Kalevil on mängukeelu all Indrek Siska, Janno Hermanson, Vahur Kiis ja Dmitri Kirilov.

kell 15:00 FC Kuressaare - FC Flora II Tallinn, Kuressaare linnastaadion

"Oluline mäng, kus palju määrab raske ilm, keegi ei tea, milline on tuul ja kas sajab. See võib korrektuure teha," märkis FC Kuressaare peatreener Jan Važinski, kes ootab kompromissitut võitlust.

Kuressaare poolkaitsja Dmitri Kulikov lisas: "Tuleb huvitav mäng, mis on vaja
võita."

"Hooaja eesmärk on saada kolmas koht, st Kuresssaare ja Tulevikuga mängime ainult võidu peale. Mäng Levadia II-ga näitas, et meeskonnas on kõik korras, samamoodi tuleb ka kaks viimast kohtumist mängida," kommenteeris FC Flora II peatreener Zaur Tšilingarašvili.

Floralaste kaitsja Priit Raal: "Anname endast kõik, et mäng Kuressaare vastu võita, ei taha liigatabelis enam tahapoole langeda. Loodan, et eespool paiknevad meeskonnad vääratavad viimastes mängudes ning me saame veelgi kõrgemale tõusta."

Mängu peakohtunik on Hannes Kaasik ning abikohtunikud Andrei Karhu ja Robert Pajussaar. FC Kuressaarel on mängukeelu all Kuldar Kaljuste ja Viktor Alonen ning FC Flora II-l Priit Raal.

EJL PRESSITEENISTUS