Saue ütles, et jäi etteastega igati rahule, eriti arvestades ebamugavaid ilmaolusid. „Sadas puhast vihma ja see muidugi väga meeldiv ei ole,” tõdes Saue. „Kohati hakkas sellises sajus sõites isegi natuke külm, finišisse jõudes kaalusid vettinud saapad üle kolme kilo ning kuiva kohta keha peal ei olnud!”

Ometi tunnistas Saue, et kuigi vihm muutis raja kõvaks, oli libisemine hea. „Sõita oli normaal­ne, mul olid ka head suusad. Oleksin võinud lihtsalt mõned lasud veel pihta saada,” nentis Eesti esilaskesuusatajanna, kes teenis neljast tiirust kokku kolm trahviminutit – korra eksis ta nii esimeses, kolmandas kui ka viimases tiirus.

Vihma kaela märkide mittetabamist Saue ei ajanud. „Vihm sajab kõigile ühtemoodi ja paljud tegid siin täna puhta laskmise.”

Soomlasest treeneri Asko Nuutineni käe all harjutav Saue tunnistas, et kuigi pärast jõule oli tal raske laskerütmi taas kätte saada, on ta üldiselt oma hooaja arenguga rahul ja näeb selles järjepidevust. „On olnud paremaid ja halvemaid võistlusi, aga üldine tase on päris korralik. Eks alati saaks paremini – mõnel võistlusel võiks ju päris puhtalt lasta, aga vast see ka veel tuleb.”

Teiste eestlannade esitus jäi eile punktikohtadest tublisti madalamale. Kadri Lehtla oli 58. ja  Sirli Hanni 85. kohal.