Ülejäänud paarides läks vaja kõiki kolme mängu. Kahe Venemaa superliiga klubi vastasseisus alistas BC Himki kodus mullu sama sarja võitnud Kaasani UNICS-i 95:85, kuid oma põrandal suutsid kaasanlased revanšeerida 83:75. Otsustav kohtumine Moskvas lõppes võõrustajate eduga 98:80. BC Kiiev kaotas avamängu Nahariya Strauss Iscarile võõrsil 88:93, kuid võitis kodus 83:72 ja ka kolmanda mängu Iisraelis 90:83.


Neljanda poolfinalisti selgitavad täna õhtul kaks Türgi klubi. Fenerbahce võitis teist Istanbuli meeskonda Besiktasi kodus 70:67, kuid jäi vastase saalis alla 64:81. Kolmandas mängus on Fenerbahcel neljapäeval taas koduväljaku eelis ja 10 000 pealtvaatajat toetamas.


27. aprillil peetavates poolfinaalides on vastamisi Peterburi Dinamo - BC Himki ning BC Kiiev ja üks kahest Türgi klubist. Võitjad selgitavad päev hiljem karikavõitja, kaotajad kolmanda ja neljanda koha omaniku.


FIBA Euroopa karikasarjas on neli paremat juba selgunud ning 9. aprillil kohtuvad Ploiestis (Rumeenia) poolfinaalides Moskva oblasti Dinamo - Rostovi Lokomotiiv ning Balikesiri BC Banvit (Türgi) - Ploiesti CSU Asesoft. Kohamängud on päev hiljem.


FIBA naiste Euroliigas selguvad neljapäeval kolm viimast poolfinalisti. Kahe mänguga kindlustas endale koha Final Fouris Samaara VBM-SGAU, olles Valencia Ros Casaresest üle nii kodus (62:51) kui ka võõrsil (75:45). Kahes paaris on mõlemad osapooled oma kodus võitnud ning seis on 1:1. Otsustava kohtumise saavad koduväljakul pidada Mizo-Pecsi VSK (Ungari) Bourges Basketi (Prantsusmaa) ja Brno Gambrinus JME (Tšehhimaa) Gdynia Lotose (Poola) vastu.


Moskva Dinamo ja Vilniuse Lietuvos Telekomase vastasseisus pole koduväljak aga eeliseks olnud, sest leedulannad kaotasid oma kodus 73:77 ja moskvalannad omakorda oma saalis 67:88. Kolmas mäng peetakse Vilniuses.