Arvata võib, et Cramol meeskonnana oli enne otsustavaid play-off’e seda võitu veidikese enam vaja kui Rockil, sest senine hooaeg oli tartlastel siiski veidi paremini õnnestunud. Samas, praeguses hooaja staadiumis ei tegele enam üksi võistkond oma „mina” otsingutega ega õpi kokkumängu. Kuna Rock ja Cramo tunnevad üksteist nii hästi, siis mingeid uusi käike on väga raske leiutada. Otsustavate mängude eel ei ole siin nuputada midagi, määravaks saab üldfüüsiline ettevalmistus ja kindlasti ka emotsioon, mille pealt järgnevaid kohtumisi mängitakse. Mängu lõpus vigastas Callistus Eziukwu õlga, kuid loodetavasti ei juhtunud midagi tõsist.

Kuna mõlemal meeskonnal on nüüd poolfinaalideni ligi kolm nädalat aega, siis kindlasti laovad nad üldfüüsilist baasi ja küllap leiavad ka sparringupartneri, kellega teravust kontrollida.

Usun, et eilses mängus mingisugust kavaldamist ei olnud, sest võitja pääses eeldatavast poolfinaalist TTÜ-ga. Rakvere Tarvas on sel hooajal ilmselt seeditavam suutäis kui TTÜ, kuigi nemadki andsid laupäevases kohtumises tartlastega kerge tormihoiatuse.

Finaalpaari ma siiski veel päris lõplikult ennustada ei julge, sest kes oskas möödunud aastalgi Rakvere nii võimsat esitust oodata. Kui meenutada, siis Rock kaotas TTÜ-le põhiturniiril kaks korda, nii et kergelt siin keegi finaali ei pääse. Intriigi jätkub ka tänavu.

Kommentaari pani kirja Kristi Vahemaa.