Floral lasti kodusel A. Le Coq Arenal eduseisu nautida vaid napid pool tundi. Pärast külaliste 28. minuti tabamust läks asi veelgi hullemaks – Taani klubi lõi avapoolajal veel kaks väravat, need samuti standardolukordadest. Kuigi Flora teise poolaja lõpus justkui ärkas ja vähendas kaotusseisu, vastasid ka külalised omalt poolt veel ühe „kolliga”, jättes lõppseisuks nukra 1:4.

„Parem meeskond võitis, selles pole kahtlustki, kuid episooditi suutsime meiegi täiesti head mängu näidata, tekitada mo­mente, lüüa võõrsil fantastilise värava,” rääkis Flora peatreener Tarmo Rüütli.

Külaliste meisterlikkus

Pommlöögist Flora auvärava löönud Siksten Kasimir nii positiivne ei olnud: „Teine värav murdis meid pisut, kolmas juba lõplikult. Tänane mäng näitas, et kui lihtsamaid võimalusi ära ei löö, on probleeme.”

Tõepoolest, teise poolaja lõpus oli Floral ridamisi mitu šanssi skoori kasvatada. Paraku hakkasid noored pallurid pabistama ega suutnud peaaegu kindlana näivaid olukordi ära vormistada.

„Kui on noored ärevil mängijad, tuleb andeks anda,” arvas Rüütli. „Tuleb leppida, et suudame praegu momente tekitada ja peab lootma, et küll nad hakkavad neid ka ära lööma.”

Kuidas on lood aga stan­dard­olukordadega, milles Flora seekord nii selgelt Brøndbyle alla jäi? „Paremini annab nurgalööke anda, kui vastased,” lausus Flora väravat kaitsnud Mihkel Aksalu. „Need olid superlöögid. Meisterlikkus!“

Kolm aastat tagasi kohtus Flora UEFA karikasarja teises eelringis samuti Brøndbyga, tookord jäädi kahe mängu kokkuvõttes alla 0:4.

Seekord lahkub Flora siiski areenilt positiivsema meeleoluga. „Parem pool muna kui tühi koor,” arvas Rüütli. „Ühe võidu võtsime, mõlemas mängus lõime värava ka. Väga löödud ma pole.”