Kuigi Ronaldol oli suur roll ManU kolmes järjestikuses Inglise meistritiitlis, suudavad "punased kuradid" Giggsi sõnul end alati uue koosseisuga maksma panna. 18 aasta jooksul on waleslane näinud nii mõnegi staari lahkumist.

"Minu ajal on siit lahkunud Bryan Robson, Mark Hughes, Eric Cantona, Ruud van Nistelrooy, Roy Keane ja David Beckham," rääkis Giggs fifa.com-ile. "Kuid meie peatreener on osav meeskonna komplekteerimises ja uue energia elluäratamises. Carlos ja Cristiano olid suurepärased mängijad, kuid me liigume edasi. Nende puudumisega tuleb lihtsalt harjuda."

Kompenseerimaks Ronaldost ja Tevezist ründeliini jäänud tühja kohta, tõi ManU peatreener sel suvel nende asemele endise Liverpooli ja Newcastle'i ründaja Michael Oweni, kes kaitsja Rio Ferdinandi sõnul sobib meeskonda ideaalselt.

"Michael Oweni väravaid on kaaslastel mõnus vaadata. Kui ta meile tuli, kahtlesid temas paljud. Kuid mängijad hoiavad meeled valla ja loodavad, et näevad sellist Michaelit, keda nad on harjunud nägema. Ta on selline mängija, kes ei paista silma 90 minutit, kuid kui on õige aeg, lööb ta värava. Just selliseid ongi võiduks vaja. Hoiame pöialt, et tal tuleks vigastustevaba hooaeg."