Laupäeval Wembley staadionile sõitnud Eesti jalgpallikoondise poolehoidjad olid mängu eel üsna rõõmsas tujus. Ehkki kõvahäälselt Eestile võidu pakkujaid ei leidunud, jäi metroopeatusest staadioniväravateni kulgeva siniste särkide ning sallide ja lippudega varustatud inimsumma võitluslauludest ja jutuvadast kõlama lootus, et Inglismaa saab kõva lahingu.

Kuna pealtvaatajatel oli eelnevalt soovitatud staadionile tulla kindlasti mõni tund enne kell 15 algavat mängu, oli Wembley ümbruses nii Eesti kui ka Inglise koondise poolehoidjaid näha juba alates kell 11-st hommikul. Eestikeelset tervitust “Tere tulemast Eesti fännidele” kandnud staadionivärava ja sellest mõnekümne meetri kaugusel paiknenud piletite väljastamise kassade juures trehvatud inimeste päritolu oli sama kirev kui reisimuljed tolle hetkeni – loomulikult oli kõige enam fänne kohale sõitnud Eestist, kuid palju oli ka kohalikke Inglismaa eestlasi ning rahvuskaaslasi, kes elavad ja töötavad näiteks Belgias ja Prantsusmaal. Ei puudunud ka mõned inglased, kellel meie jalgpalliliidu logoga särk üll ja sinimustvalge maaling põsel.

Kui piletid käes, mille väljastamine käis Eesti jalgpalliliidu rõõmsailmeliste töötajate kaasabil lihtsalt ja ilma probleemideta, jäi aega veel kõige muu huvitavaga tegelemiseks. Väga populaarne oli lasta end pildistada staadioni peasissekäigu ees kõrguva Bobby Moore’i kuju või siis fännide tegevust seiranud Londoni ratsapolitseinike kõrval.

Kell 15 vakatas jutuvada staadionil  ning kaks tuhat Eesti fänni laulsid Hannahi eestvedamisel rahvushümni. Ning seejärel sai kohe ka selgeks, mida Eesti koondise kapten Mart Poom iseloomustas kui jalgpallikatelt – kui 84 000 inimest võtab üheaegselt ette laulda “God Save The Queen”, on igal staadionilviibijal tõesti eriline tunne. Ka vastasmeeskonna toetajate hulgas.

Avavärav ning pealtvaatajatele üsnagi hambutuna näiv Eesti mäng kahandas alguses ulja laulu üles võtnud fännide ergutushüüdeid. Kuna teisel poolajal ka inglased platsil millegi erilisega silma ei paistnud, jäi kuulmata ka kardetud Inglismaa toetajate “faktor”.  Pigem elavnes mängu lõpus hoopis Eesti koondis ja

selle eest vastati fännitribüüni tänamas käinud mängijatele omapoolse aplausiga.