Laagri spordikeskuse staadionil toimunud teatevõistlustel saavutas esimese koha Keila valla võistkond, kellele järgnesid Aegviidu ja Kuusalu vald.

Saalis toimunud teatevõistlused võitis Kose vald, teise koha saavutas Kernu vald ning kolmandaks jäi Keila valla esindus.

Males tunnistati parimaks Harju maavalitsuse esindus, kellele järgnesid Kose ja Saue vallad. Viktoriinis võitis esikoha Saue vald Kiili ja Keila valdade ees.

Spordipäevade auhinnad panid välja Harjumaa spordiliit ja Harjumaa omavalitsuste liit. Üldvõitjat autasustati rändkarika ja järgmise talispordipäeva korraldusõigusega. “Progressi” karika pälvis Keila valla võistkond, kes võrreldes eelmise aastaga kõige paremini esines.

Igal aastal Harjumaa omavalitsuste liidu egiidi all toimuva talispordipäeva korraldamise eesmärgiks on propageerida sportlikke eluviise ja erinevaid sportimisvõimalusi Harjumaa omavalitsusüksuste töötajate ja nende volikogude liikmete seas.

Kokku oli kavas neli erinevat ala: teatevõistlused staadionil ja saalis, omavalitsusjuhtide male ning viktoriin.

Harjumaa omavalitsuste XVII talispordipäeval osalesid 15 Harjumaa omavalitsuse ja Harju maavalitsuse võistkonnad. Spordipäeva korraldas Harju maavalitsus koostöös Harjumaa spordiliidu ja Saue vallavalitsusega.