Pühapäeval tuli kahes NHL-i põhihooaja mängus võitja selgitamiseks appi võtta karistusvisked. Carolina Hurricanes jäi kodus Tampa Bay Lightingu vastu kodus 0:2 kaotusseisu (Martin St. Louis ja Vincent Cavalier), kuid suutis teisel kolmandikul vähem kui pooleteise minutiga seisu tasakaalustada. Wade Broobank viskas oma hooaja esimese värava, Rod Brind'Amour seitsmenda. Kolmas periood ja lisaaeg väravalisa ei toonud, karistusvisete seerias olid kodumeeskonna poolel täpsed nii Tuomo Ruutu kui Brind'Amour, Lightningu mõlemad sooritajad (Lecavalier ja Jussi Jokinen) eksisid. 3:2 Hurricanesile.

Montreal Canadiens tuli võõrsil St. Louis Bluesi kaks korda kaotusseisust välja ning selleski mängus lõppesid normaal- ja lisaaeg 2:2. Steve Regieri kahele väravale vastasid Andrei Kossitsõn ja Robert Lang. Karistusvisete seerias ei suutnud esimesed viis meest litrit võrku saata, Aleksei Kovaljov lõpuks suutis ning Canadiens võitis 3:2.

Jonas Hilleri nullimäng aitas Anaheim Ducksil kodus alistada Los Angeles Kingsi 2:0. Partide väravad viskasid Corey Perry teisel ja Bret Hedican kolmandal kolmandikul.

Chicagos saadi hakkama lisaajata ning 21 181 pealtvaatajat nägid koguni 11 väravat. Blackhawksi ja San Jose Sharksi mõõduvõtus lõppes esimene kolmandik 2:2 viigiga. Teisel viisid Dan Boyle ja Jeremy Roenick Sharksi ette 4:2, kuid seitsme minuti jooksul tegid Kris Versteeg, Cam Barker ja Parick Kane kolm väravat ning enne viimast 20 minutit juhtis juba Blackhawks 5:4. Oma edu kodumeeskonnal siiski hoida ei õnnestunud. Boyle ja Devin Setoguchi kasutasid arvulise ülekaalu kahel korral ära ning Sharks võitis 6:5.