Kuigi Webberil on järgmiseks aastaks Williamsiga kehtiv sõitjaleping, pole välistatud, et tiim näitab tänavu kehvi tulemusi välja sõitnud austraallasele ust. Ka Webber ise on tunnistanud, et Williamsis jätkates tema “sõitjaaktsiate” väärtus kahaneb. Esialgu räägitakse Wheldonist siiski kui võimalikust Williamsi testisõitjast.

Kodumaal jäi sponsoriteta

Teise võimalusena pakub meedia, et Wheldonist saab Honda meeskonna sõitja. Tänavu ülivõimsalt USA-s Indy sarja ja maailmakuulsa Indy500 sõidu võitnud Wheldon oli Ameerikas Andretti Green Honda meeskonna liige.

26-aastast inglast peetakse USA-s üliandekaks sõitjaks, kelle nõrkusi ei oskagi võidusõiduspetsialistid eraldi välja tuua. Inglismaal sündinud Wheldon lahkus kodumaalt ookeani taha kurioossel põhjusel – noorel piloodil tekkis raskusi võistlemiseks vajalike sponsorite leidmisel.

Indy sarja võitjad on varemgi suure meediakära saatel vormel 1 karusselliga ühinenud. Ainsana on neist tipptasemel suutnud läbi lüüa vaid eksmaailmameister Jacque Villeneuve Kanadast. EPL