Teises setis murdis Põldma kohe alguses ootslase servigeimi, aga andis selle kohe tagasi mõne oma servigeimil tehtud lihtsa vea tõttu. Pärast seda hoidsid mõlemad oma servi, kuni seisuni 4:4. Seejärel õnnestus Põldmal vastase servi järjekordne läbimurre ning oma servi eduka hoidmise järel oligi teise seti ja kogu mängu võit tulemusega 6:4 vormistatud.

Jaak Põldma sõnul oli tänane mäng hoolimata väikesest seljavalust, mis teda ka eelmistel päevadel kimbutas, siiski tema kindla kontrolli all. "Teises setis hakkasin veidi oma mängu tagasi hoidma. Ka vaimselt oli veidi raske mängida, sest teadsin, et võimete poolest peaksin vastasest üle olema. Rootslane liikus hästi ja lõi kohati kõrgeid ebamugavaid palle, mis panid ka mind kohati eksima. Aga kokkuvõttes olen oma mängu ja turniiriga rahul ning siit on hea edasi minna."

Rahule jäi oma finaalimänguga ka Patrik Rosenholm, kes tõusis selle turniiriga Rootsi edetabelis teise kümne keskele. "Põldma mängis nii hästi, et mul ei tekkinudki võimalust seda matši võita. Ta lõi tugevalt ja täpselt mõlemale poole ning kallutas ka otsustavad punktid enda kasuks. Aga finaali kaotusest hoolimata tulen edaspidigi Eestisse heameelega võistlema. Muljed turniirist ja Kuressaarest on ülimalt head."

Jaak Põldma tõusis maailma meeste edetabelis turniiri võiduga ligi 500 kohta. Järgmise turniiri teeb Põldma kaasa pärast nädalast pausi Leedus, Vilniuses.