Laupäeval, 9. augustil Eesti aja järgi kell 12:10 algavas eelsõidus on eestlaste vastaseks Horvaadid Ante Kusurin/Mario Vekic, Iraagi duo Haidar Nozad/Hussein Jebur, Suurbritannia esindajad Matthew Wells/Stephen Rowbotham ning venelased Aleksandr Kornilov/Aleksei Svirin. Edasi pääseb kolm kiiremat.

Meeste ühepaadil võistlev Andrei Jämsa loositi samuti teise eelsõitu, kus edasipääsu püüavad ka brasiillane Anderson Nocetti, hiinlane Liang Zhang, Uus-Meremaa sõudja Mahe Drysdale, Venetsueela sõudja Dhison Alexander Hernandez ja Oscar vasques Tšiilist. Drysdale on neist kõige tituleeritum, mees on kolmekordne maailmameister ja MK-etappe on ta võitnud kolm. Edasi pääseb neli paremat.  Jämsa stardib samuti laupäeval, 9. augustil kell 10:00.

Paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Vladimir Latin, Igor Kuzmin ja Allar Raja stardivad pühapäeval, 10. augustil Eesi aja järgi kell 11:50. Koos eesti nelikuga on esimeses eelsõidus Venemaa, Itaalia, Tšehhi ja Austraalia paatkonnad. Siit pääseb edasi kolm paremat.