Eriti suurt rõõmu pakkus tiimile rallipaari Jaanus Murakas – Jaago Kuriks etteaste, kes saavutasid neliveoliste A-rühmas kolmanda koha, kaotades Mitsubishi Lanceriga sõites oma klassis ainult kahele WRC-autoga osalenud sõitjale, teatati Päevaleht Online'ile.

„See koht oli meile endilegi üllatus, sest eesmärgiks oli vaid kogemuste hankimine,” rõõmustas Jaanus Murakas.

„Cesise ralli teed on väga keerulised, aga samas kiired. Meie ajad paranesid ralli lõpu poole ja kahel viimasel, eriti kiirel katsel suutsime oma kohta tublisti parandada. Rõõmu pakub ka Rolandi tubli sõit, kes suutis raske võistluse korralikult läbi teha ja finišisse jõuda.”

Roland Murakas koos kaardilugeja Kalle Adleriga osalesid esimest korda sportlikul rallil väljaspool Eestit ja lõpetasid võistluse kuni 2-liitriste N-rühmas 9. kohaga.

Margus Murakase kaardilugejaks Cesise rallil oli Olaf Suuder. Rallipaari ajad paranesid võistluse käigus pidevalt ja lõpuks finišeeriti neliveoliste N-rühmas 5. kohaga.

„Võistlus on väga heaks treeninguks igaühele ja leian, et need sõitjad, kes käivad näiteks Soome MM-ralliks tavaliselt Lõuna-Eestis harjutamas, peaksid vahel hoopis Cesise ümbruse teedele tulema,” nentis Margus Murakas.

„Kiiruskatsed on keerulised kirja panna ja ka keerulised sõita.”