Reporterite küsimustele vedelikupuuduse kohta vastas Jankovic: "Ma ei tea. Mängus on ka naiste probleemid. Pole just lihtne olla naine, you know. Selliseid asju juhtub, mis ma sinna parata saan?"

Jankovici sõnul pole päevad tema esitusi kunagi varem nii traagiliselt mõjutanud. "Mul pole varem nii tõsiseid probleeme olnud. See oli esmakordne kogemus."

Serblanna probleemid aga ei kahanda oma elu kolmandal suure slämmi turniiril osaleva Oudini võidurõõmu. Maailma 124. reketi triumf kuuenda asetusega Jankovici üle on seni olnud käesoleva Wimbledoni turniiri suurim üllatus.

24-aastane Jankovic on viimasel ajal end üllatada lasknud mitmetel madalama klassiga mängijatel. Kaotust Kaia Kanepile aasta alguses Dubais nimetas ta enda karjääri koledaimaks mänguks. Miamis sai tema üle magusa võidu Gisela Dulko, Stuttgartis Flavia Pennetta, Madridis Patty Schnyder ja French Openil 19-aastane rumeenlanna Sorana Cirstea.

Aprillis ütles Jankovici ja tema treenerit lähedalt tundev Kaia Kanepi ekstreener Pablo Giacopelli Eesti Päevalehele, et ta teab, mis Jankovici kehva vormi põhjustab.

"Tean, et Jankovicil on hetkel väga keerulised ajad. Tunnen tema treenerit ja tean, mis tema sees toimub. Loomulikult ei vähenda see Kaia võidu väärtust. Maailmas on praegu palju raskustes vaevlevaid tippmängijaid, keda on võimalik ja tulebki võita," rääkis Giacopelli.