Oktoobri alguses mängijatega sõlmitud kokkulepe näeb ette, et nii kaua kui meeskond võidab, ei tohi juhendaja habet ajada. Mängijatega on aga vastupidine lugu. „Vihkasin habet, kuid oleksin seda rõõmuga edasi kandnud,“ muheles Kaibald.

Sel hooajal võrkpallifänne ootamatustega rabanud Võru oli lähedal suurüllatusele, juhtides 2:1, kuid võõrustajad suutsid kaks järgmist geimi enda kasuks pöörata. Korduskohtumine peetakse 19. novembril Võrus. Rahvusvahelistel võistlustel tähendab võõrsil saadud 2:3 kaotus üldjuhul kahe mängu kokkuvõttes järgmisse ringi pääsemist.

„Püüame seda teooriat järgida,“ märkis Kaibald kavalalt. „Nagu ütles kadunud Urmas Ott: kahe nädala pärast on uus mäng ja uued mehed.“

Pärnul oli jälle heas hoos rünnakul 27 punkti toonud diagonaalründaja Ardo Lünekund. „Neljandas ja viiendas geimis vedas meid alt servi vastuvõtt. Kui Pärnu pallingu tööle sai, tuli mitu punkti järjest,“ lausus Kaibald.

Pärnu juhendaja Andrei Ojamets: „Rääkisin enne mängu poistele, et Võru pole sama meeskond mis eelmistel hooaegadel. Minu jutt läks ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Esimeses geimis oli meie servi vastuvõtt kõigest 25 protsenti. Teoreetiliselt peaks Võrul Final Fouri jõudmiseks paremad tingimused olema.“