Eeloleval laupäeval, 15. augustil toimub Pirita rannas Eesti Rannajalgpalli Liiga viimane etapp, kus meistrivõistluste hõbe- ja pronksmedalite eest võitlevad veel neli meeskonda - Betoon, S.C.Real/Triobet, H2O/Vaprus ja uustulnuk Varleton. Unibet/Nõmme Kalju kindlustas endale juba eelmisel etapil meistritiitli, viimasel etapil lubavad tiitlikaitsjad publikule imago muutust ja teistele meeskondadele lahinguid, teatab Eesti Rannajalgpalli Liit. Peategelased on ka Beregy United, A&A Kinnisvara, Pärnu Valicecar, Saku Sporting, kes kõik võivad medalipretendentidelt punkte röövida.

Päev on täis põnevuslahinguid ja juba kell 10.30 toimub esimene väga tähtis kohtumine, kui vastamisi on Varleton ning Risto Kallaste ja Marko Kristali meeskond H2O/Vaprus. Selle mängu kaotaja võib olla medalikonkurentsist väljas. Kell 12 on kavas kohtumine SC Real/Triobet - H2O/Vaprus, selle mängu võitja jätkab medalikursil. Meistriliiga mängude ajakava on näha siin. www.rannajalgpall.ee. Meistriliiga esikolmiku autasustamine toimub rannas kell 15.

TABELISEIS

01. Unibet/Nõmme Kalju  38
02. Betoon              28
03. S.C.Real/Triobet    24
04. H20/Vaprus          22
05  Varleton            21
06. Pärnu ValiceCar     18
07. A&A Kinnisvara/AEG  14
08. Saku Sporting        5
09. Beregy United        0


Esiliiga arvestuses selgub hooaja üldvõitja ja seitse meeskonda, kes pääsevad 22. augustil toimuvatele meistriliiga üleminekumängudele. Siis selguvad need kolm meeskonda, kes saavad võimaluse järgmisel hooajal mängida meistriliigas.