Selveri peatreener Avo Keel: Favoriidid on selgesti välja joonistunud - Tartu Pere Leib ja Selver. Mõlemad peavad oma poolfinaalid võitma, kuid lihtne ei saa see kindlasti olema. Premium 7 on oma ridasid täiendanud kolme Pere Leiva mängijaga (Argo Arak, Ragnar Pähn ja Martin Ruul), kuid samas Pere Leib ise kindlasti haavatavam ning ega Rakvere, kes viimastes mängudes väga ilusat mängu näidanud, tartlastele võitu niisama kinkima lähe. Eks publik ootab kindlasti suurt Tallinn-Tartu vastasseisu finaalis, kuid üllatused pole kindlasti välistatud. Tuleb väga huvitav ja pingeline nädalalõpp- võidav võrkpall. Kindlasti tuleb Selver, muud ei saaks ma vastatagi, kuid eks kõik selgitatakse palliplatsil.

Aeroci peatreener Mari Merirand: Kaotama ei lähe kindlasti keegi. Meie meeskonda kummitavad sel aastal mitmed vigastused. Läinud nädalavahetusel sai taas vigastada põhimängija Elia Lulla. Loodetavasti ta paraneb ja saab laupäeval poolfinaalis ikkagi osaleda. Meie mäng ja tulemus sõltub suuresti just sellest, kellega me Tartu vastu platsile minna saame. Kui põhikoosseis kohal siis on ka üllatused võimalikud. Poolfinaalide vastasseisud on kindlasti väga põnevad. Kuigi Premium 7 on enda ridasid täiendanud, arvan, et Selver teise poolfinaali kindel favoriit. Esimese poolfinaali kohta midagi ennustama ei hakka, püüame anda endast parima ning eks siis näha kes finaali pääseb. Karikavõitjaks 2006 pakun Selverit. Pere Leib on viimastes mängudes ebakindlam olnud ning eks sellel kõigel ka mingi põhjus, kuid pall on ümmargune.

Pere Leiva peatreener Urmas Tali: Poolfinaalid ongi selline etapp, kuhu välja on võideldud ja kust tagasiteed enam pole. Kõik panevad välja oma hetkeseisu parimad oskused, et jõuda finaali. Poolfinaalis lähevad kõik võitma. Üllatusi on olnud sel aastal mitmeid ja ega need ei pruugi veel lõppenud olla. Üllatusi võib ikka juhtuda. Karikavõistlused ongi väga intrigeerivad. Rakvere on väga südikat esinenud ja väga nauditavaid mänge näidanud. Teises poolfinaalis osalev Premium 7 suutis veerandfinaalis võita eelmise aasta finalisti Cargohuntersi ja see oli juba piisav üllatus. Premium 7-s osaleb mitu meistriliiga mängijat ning meeskonna mängumootoriks Kristjan Kais, kes meeskonnal niisama alistuda kohe kindlasti ei lase. Kindlasti tulevad väga huvitavad poolfinaalid, niiet arvan et publikul on mida vaatama tulla.

Ennustamisega pole kunagi tegelenud, võidab parim. Pere Leib korraldab järgmisel nädalal Eurosarja alagrupiturniiri ja karikafinaalid on kindlasti selle peaprooviks. Peame olema juba head, et ennast ka seal tõestada. Tahame näidata karikafinaalides ilusat ja võitluslikku võrkpalli.

Premium 7 peatreener Rainer Vassiljev: Tulemas on väga huvitavad poolfinaalmängud. Kindlasti on favoriidid eurosarjades mängivad Selver ja Pere Leib, kuid eks meilgi ole omad võimalused. Proovime kindlasti Selverile vastu hakata ja omalt poolt hambaid näidata. Anname endast parima ja vaatame mis välja tuleb. Kaotama me kohe kindlasti ei lähe. Oluline, et mäng oleks tasavägine ja publikul oleks mida vaadata, sest ilusa mängu korral võidab sellest "võrkpall?. Kodus ootame ka suurt publikutuge. Teises poolfinaalis ei saa ka Pere Leival kindlasti lihtne olema, sest Aeroc võib kindlasti üllatada. 

Praeguses olukorras on kõige kindlamalt mänginud Selver, ehk nemad, kuid eks me üritame nende tuju rikkuda.

POOLFINAALID: 9.detsember 2006 Tartu A Le Coq Spordimaja
Kell 17.00: Tartu Pere Leib vs Aeroc Rakvere
Kell 19.00: SELVER vs Premium 7

FINAAL: 10.detsember 2006 Tartu A Le Coq Spordimaja
Kell 14.00: poolfinaalide võitjad

KAUPO TORRO