Esimeses ja teises eelsõidus näitas oma paremust Mario Karuse. Ladal kihutanud valgalane võitis ka finaalsõidu. ERK klassi liidri järel sai teise tulemuse kirja Kaspar Koitla (Lada Samara) ning kolmanda Margus Tammoja (Honda Civic).

Publikule pakkus ERK klassi sõitjaist elamuse Ameriico Jõffert, kes keeras oma BMW 318 katusele. Mees ise nentis, et tänavune hooaeg ei ole talle kõige edukam olnud, kuid seniseid katsumusi silmas pidades on auto päris hästi vastu pidanud.

Eelsõidus keeras oma auto üle katuse ka ERK standard klassis võidu sõitnud Martin Saar. Sõiduveale vatamata suutis VW Golfil kihutanud pärnakas finaalis oma paremuse konkurentide ees maksma panna. Sarja liidri järel lõpetas A-finaali teise kohaga Lada Samaral sõitnud Alar Hunt, kolmas oli VW Golfil võistelnud Marek Kasenurm.

Klassis ERK standard osales kümme võistlejat. Selles arvestuses tegi krossi esmakordselt kaasa ka Virko Juga. Lada Samaral sõitnud mees selgitas: "Tuli idee ja muretsesin auto. Edaspidi plaanin ka rallit sõita - teine Samara kere ehitamiseks olemas." Debüüt krossirajal ei andnud Jugale kahjuks enamat üheksandast kohast.

Noori käis rajal seitse. Võitis Sten Karuks (VAZ 2108), teine oli Ott Kevvai (Lada Samara) ja kolmas Grete Männikus (VAZ 2108). Seniste etappide järel klassiliidrina võistelnud Sten Oja tulemus tühistati, kuid kuuldaolevalt lubati tühistamisotsus appelleerida.

Sõidubagide arvestuses saavutas võidu Kristen Kelement. Viie sõitja hulgast pääsesid kolme parema sekka ka Sten Suvemaa ja Sulev Haamer.

SPORTNET