„Eks lähen ka sellepärast sinna, et kellelegi silma jääda ja näiteks järgmiseks hooajaks leping saada. Kas play-off’is mängin, veel ei tea,” ütles Kangur Delfi sporditoimetusele. Pärnust pärit korvpalluri sõnul pole enne lepingu allkirjastamist midagi kindel. Itaalia liigas on aega uusi pallureid registreerida teisi-päevani. Play-off algab neljapäeval.

Itaalia liigas enne eileõhtust põhiturniiri viimase vooru mängu liidri Siena Montepaschiga viiendal kohal asunud Virtus, mis kannab peasponsori nime Canadian Solar, otsis pärast peamise korviküti, ühendriiklase David Mossi vigastada saamist täiendust. Kanguri sõnul pöörduti agendi kaudu tema poole esimest korda nädal tagasi. Seejärel tekkis kuulsal klubil võimalus palgata Pireuse Olympiakosest 210 cm pikkune Serbia keskmängija Zoran Erceg, kuid Kreeka klubi ei andnud viimasel momendil nõusolekut. Põhjuseks ilmselt tõik, et Erceg oli olnud juba sel hooajal laenatud Ateena Panioniosele. Siis langes Virtuse valik taas Kangurile.

Mullune Prantsusmaa meister ASVEL jäi tänavu üheksandale kohale ega pääsenud play-off’i. Kanguri hooaeg Villeurbanne’is möödus tõusude ja mõõnadega. Veebruaris tegi ta Euroliigas mõnegi särava etteaste, kuid teisele etapile meeskond ei pääsenud. Pärast vigastada saamist andis peatreener Vincent Collet Kangurile napilt mänguaega. Põhiturniiri viimase vooru mängus autsaideri Dijoniga tegi Kristjan korraliku etteaste, kuid see mäng ei otsustanud enam midagi.

Mullu EuroChallenge’i turniiri võitnud ja kahel korral ka Tartu Ülikool/Rocki alistanud Virtuse põhijõud on ühendriiklased Andre Collins ja LeRoy Hurd, grusiin Viktor Sanikidze, serblane Dušan Vukcevic, itaallased Patrizio Prato ja Diego Fajardo. Vigastusega on audis ka teine korvikütt, soomlane Petteri Koponen.