Puri alustas küll hooaega Larissa algkoosseisus, aga taandus peagi vahetusmeheks ja seejärel juba nende pallurite sekka, kellele mänguminuteid üldse ei jätku. Paar nädalat tagasi Larissa peatreeneri kohalt vallandatud Giannis Papakostas eelistas 22-aastasele eestlasele enamasti kõ­la­vamate nimedega tegijaid – näi­teks suvel värvati meeskonda Mad­ridi Realis ja Londoni Chelseaski leiba teeninud Kameruni koondislane Geremi ning Uruguayd esindanud Fabian Canobbio. Larissa laevuke vajus aga üha rohkem kreeni ja enne üleeilset liigamängu võõrsil Ateena AEK-ga tutvustati Larissa pallureile lõpuks uut juhendajat, kelleks on Papakostasest tunduvalt võimsama pagasiga tegelane, Walesist pärit Chris Coleman (40). Coleman esindas mängijakarjääri vältel mitut tuntud Inglise klubi (Crystal Palace, Blackburn Rovers ja Fulham) ja Walesi koondist, peatreenerina on tema märkimisväärseim saavutus Inglismaa kõrgliigasse kuuluva Fulhami klubi juhendamine 2003. aasta kevadest kuni 2007. aasta kevadeni. Seejärel treenis ta Hispaanias San Sebastiani Real Sociedadi ja Inglismaal Coventry Cityt.

Fännide mürgel hotellis

Larissa hävitavat 0:4 lüüasaamist AEK-lt jälgis Coleman veel tribüünilt, ent tänasest asub ta meeskonda ette valmistama pü­hapäevaseks liigamänguks tabelijuhi Pireuse Olympiakosega.

Pärast Papakostase lahkumist ja enne Colemani värbamist Larissa sihikul püsinud endise Saloniki PAOK-i juhendaja Pavlos Dermitzakisega Larissa fännide rõõmuks kontrahti ei sündinud. Kui Dermitzakisega peeti kõnelusi, tormasid fännid meeskonna hotelli, kus korraldasid tõsise mürgli.

Eelmise hooaja Kreeka liigas kaheksanda kohaga lõpetanud Larissat lahutab 14 vooru järel eelviimasest, 15. kohast kolm punkti. Pidada jääb veel 16 kohtumist.