OJAMETS: „Pere Leib võib võita ühe mängu, kuid mitte kogu seeria. Selveri hetkevorm on lihtsalt parem ja kõik trumbid on nende käes. Unustage ära põhiturniir, need kohtumised ei maksa midagi. Kes võitis Schenkeri Liiga ja kus saalis mängiti? Eelkõige peavad tartlased enda kallal väikese ime korda saatma, nende silmis pole sellist sära ja enesekindlust kui hooaja alguses.

MERIRAND: „Pere Leib sai põhiturniiril esikoha, kuid pärast seda pole nad Selverit võitnud ja seetõttu on põhiline eneseusu taastamine. Pere Leiva mäng on rajatud Oliver Vennole, kuid tema koormuse vähendamiseks võiks julgemalt temporündajaid kasutada. Nurgaründajad Austris Stals ja Eduardo Nunes pole näidanud sellist mängu, milleks nad võimelised on. Et seeria viienda kohtumiseni viia, peab Pere Leib homme väga kindlalt võitma.

Sidemängijate võrdluses tegutseb Kert Toobal Veiko Lemberist mitmekülgsemalt ja võtab rohkem riske. Lemberi tõsted on aga kiiremad. Diagonaalründajad Argo Meresaar ja Oliver Venno mängivad geimide keskel võrdselt, kuid otsustavatel momentidel on Meresaar kindlam.

KAIBALD: „Viimane mäng näitas, et Pere Leib võib Selveriga mängida kui võrdne võrdsega. Asi on rohkem peas kinni. Just Pere Leiva nurgaründajate panuses näen suurt varu. Tundub, et peatreeneri vahetuse järel on Kert Toobal ohjad rohkem Rainer Vassiljevi kätte andnud. Ta peaks mängijaid platsil samamoodi taga ajama kui varem.