"Meil on hea meel panna Kia poolt õlg alla Eesti tenniseaasta tähtsündmusele," ütles Kia Auto Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa. "Küllap on Kia Motorsi logo silma jäänud paljudele maailma tähtsamaid tenniseturniire jälginud eestlastele. Nüüd otsustasime algust teha selle haarava spordiala toetamisega ka meie omal maal."

  "Sellise põneva autotootja nagu Kia toetus algavatele Eesti meistrivõistlustele on meile meeldivaks ja julgustavaks üllatuseks," lausus võistluste peakorraldaja Riho Kallus. "Võistlustel osaleb kogu Eesti tenniseparemik eesotsas Kaia Kanepi ja Maret Aniga, tänu kellele tennis Eestis üha rohkem populaarsust kogub. Tennise näol on tegemist küllaltki nõudliku ja kuluka alaga, nii et igasugune toetus on loomulikult väga teretulnud."

"Kia Motors sponsoreerib juba kuuendat aastat järjest Suure Slämmi turniiride hulka kuuluvaid Austraalia lahtisi tennisemeistrivõistlusi," lisas Kristel Kõrgmaa. "Lisaks on Kia Motorsil kokkulepe maailma teise reketi Rafael Nadaliga Hispaaniast, kes on Kia brändi ülemaailmne esindaja kuni aastani 2008. 21-aastane Nadal osaleb Kia reklaamikampaaniates kõikjal maailmas, nii televisioonis kui trükipressis. Samuti aitab ta Kia brändi edendada  suurematel rahvusvahelistel autonäitustel osalemisega."

Kia Motors on ka Davise karika, maailma suurima iga-aastase rahvusvahelise spordivõistluse kauaaegne ülemaailmne sponsor. Tennis sobib Kia noore ja sportliku imagoga. Davise karika toetajana aitab Kia Motors igal aastal täita Rahvusvahelise Tenniseföderatsiooni (ITF) ja selle liikmesorganisatsioonide transpordivajadusi enam kui 300 sõidukiga.

 KIA Auto AS (www.kia.ee) on maailma ühe kiiremini kasvava autotootja Kia Motorsi ametlik maaletooja Eestis, Lätis ja Leedus. Alates 1994. aastast tegutseval ettevõttel on tänaseks Balti riikides kokku 20 edasimüüjat. Möödunud aasta lõpust on Kia Auto AS Tallinna Kaubamaja 100%-line tütarettevõte. Kia Auto AS rajab hiljemalt 2008. aasta lõpuks Tallinna, Riiga ja Vilniusesse kaasaja nõuetele vastavad autode müügi- ja teeninduskeskused.

Kia Motors Corporation (www.kiamotors.com või www.kia.com) rajati aastal 1944 ja on Korea vanim mootorsõidukite tootja. Kia Motors kuulub Hyundai-Kia Automotive Group’i. Kia 9 riigis asuvas 13 tootmis- ja koostetehases toodetakse aastas kokku üle 1,3 miljoni sõiduki, mida müüakse ja hooldatakse 165 eri riiki katva edasimüüjate ja diilerite võrgustiku kaudu. Hetkel on Kias 33 000 töötajat, aastane müügitulu on üle 14 miljardi euro. Kia on Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste peasponsor ning Davise karikasarja ametlik ülemaailmne sponsor. Aastatel 2007-2014 on Kia FIFA ametlik partner sõidukite osas.

KIA AUTO AS