Tegemist oli suuresti pingipoiste duelliga. Kui algviisiku mängijate punktidega jäi Kings peale 58:43, siis Sacramento vahetusmängijad võitsid oma vastaseid skooriga 61:53. Võitjate poolel küündisid kahekohalise isikliku skoorini seitse pallurit, parim oli Kevin Martin 25 silmaga. Esimest aastat NBA-s mängiv Quincy Douby kogus 21 punkti, seejuures 16 sündisid teisel veerandil.

Aastavahetusele liiga parima võiduprotsendiga minev Dallas Mavericks alistas kodus 94:80 New Orleans Hornetsi. Mavs on nüüd Hornetsi alistanud 20 omavahelises kohtumises jutti. Üheksanda järjestikuse võidu saanud Dallasele tõi Jason Terry 25 punkti.

30. detsembri suurimaks korvikütiks tõusis Portland Trail Blazersi Zach Randolph, kuid tema 34 silma ei aidanud Portlandi võõrsil võidule Utah Jazzi vastu. Kodumeeskond võitis 20 silma toonud Mehmet Okuri vedamisel 96:86.

Vaid ühe silmaga jäi Randolphile alla LeBron James. Cleveland Cavaliersi noor staar ei saanud aga oma 22. sünnipäeval võitu nautida  - Cavs kaotas Chicagos selasele Bullsile 96:103. Võitjate parim oli oma karjääri resultatiivseima mängu teinud Luol Deng 32 punktiga.

Memphis Grizzliesi treeneritoolil debüüdi teinud Tony Barone käsi oli õnnelik. Liiga nõrgim klubi sai oma tänavuse seitsmenda võidu 110:104 Toronto Raptorsi üle.

SPORTNET