Marseille`s jätkuvatel FIFA rannajalgpalli maailmakarikavõistlustel suutis korraldajariik Prantsusmaa alistada penaltitega Iraani ning jättis endale enne viimast vooru alles edasipääsulootuse.

Prantsusmaa oli enne viimast kolmandikku normaalajal taga 3:5, ent suutis ennast siis kokku võtta ning kohtumise lisaajale viia, kuna seal lõid mõlemad meeskonnad ühe värava, siis siirduti seisul 6:6 penalteid lööma. Kui avamängus oli Prantsusmaa penaltitega 1:2 kaotanud Senegalile, siis nüüd oldi ise sama tulemusega üle Iraanist.

Teises A-alagrupi kohtumises võitis Uruguai lisaajal 8:7 Senegali. Pärast kahte vooru juhib Lõuna-Ameerika meeskond viie punktiga, kahe silmaga järgnevad Prantsusmaa ja Senegal. Iraanil on kahe kohtumise järel punktiarve avamata.

B-grupis said teise võidu kirja nii Itaalia kui ka Portugal. Itaalia oli 4:1 parem El Salvadorist ning Portugal purustas 13:4 Saalomoni Saarte meeskonna, viis väravat lõi Madjer, neli tabamust kanti Alani arvele. Kolmandas voorus kohtuvad omavahel täisedu omavad Portugal ja Itaalia ning punktideta El Salvador ja Saalomoni Saared.