Triobet/Dalkia teatel allkirjastas klubi ennustusportaaliga Triobet aastase sponsorlepingu, mis sisaldab võimalust pikemaajalisemaks koostööks. "Triobet asus meid toetama eelkõige põhjusel, et oleme Eesti oludes pikkade traditsioonide ja oma püsivate poolehoidjatega korvpalliklubi. Samuti on meie meeskond alati paistnud silma perspektiivikate noormängijate pooltest,” sõnas korvpalliklubi Triobet/Dalkia juhatuse liige Peeter Tishler.

Triobet/Dalkia peatreener Tiit Sokk ütles, et klubi on hooaja alguses tahtmist täis ning järgmisel nädalal tutvustatakse oma plaane põhjalikumalt. “Meie meeskonna eesmärgiks uuel hooajal on eelkõige osaleda edukalt Eesti meistriliigas. Samuti tahame võtta maksimumi Balti Liiga teise divisjoni mängudest,” lisas Sokk.


Triobet/Dalkia võtmemängijad on Gert Dorbek, Kristjan Makke, Sten-Timmu Sokk, Vjatšeslav Bogdanov, Marko Riis ja Tanel Kurbas.

Triobet/Dalkia korvpalliklubi juhatuse liikmed on lisaks klubi juhatuse esimees Leho Lugnale veel Indrek Tepp, Peeter Tishler, Jaak Tälli ja Kristjan Rahu.