Küsitluse tulemusena on meistriliiga hooaja parim mängija TTÜ/A. Le Coq liider Aivar Kuusmaa ja parim noormängija 18-aastane Nybiti tagamängija Tanel Sokk. Meeste meistriliiga parimaks treeneriks osutus Tallinna Kalevi Eesti meistritiitlini tüürinud Andres Sõber.

Naiste Korvpalli Meistriliiga sümboolse viisiku moodustavad finaali jõudnud võistkondade mängijad. Parimaks mängujuhiks valiti Irja Zilmer, ründavaks tagamängijaks Merike Anderson, väikeseks ääreks Katrin Esko (kõik TPÜ), suureks ääreks Janne Rits ja keskmängijaks Katri Pesur (mõlemad Audentes/Löfbergs Lila).

Hooaja parim naismängija on Katrin Esko ja parim noormängija Katri Pesur. Nagu ka möödunud hooajal oli naiste meistriliiga parim treener TPÜ juhendaja Kersti Sirel.

Lisaks täiskasvanute liigadele autasustab korvpalliliit ka noorte parimaid mängijaid ja treenereid. Noormeeste U-20 liiga parimaks mängijaks valiti Gregor Arbet. A vanuseklasside hooaja parimad (sündinud 1985 ja hiljem) olid täiskasvanute meistriliigades kanda kinnitanud Katri Pesur (KK Taba`89) ja Tanel Sokk (Tiit Soku KK).

B vanuseklassis tüdrukutele (sündinud 1987 ja hiljem) oli parim mängija Aleksandra Skorohhodova (BC Vars). Poiste B vanemas vanuseklassis (sündinud 1987 ja hiljem) oli parim mängija Sten Möldre (Siili Palliklubi) ja B nooremas vanuseklassis (sündinud 1988 ja hiljem) oli parim Illimar Pilk (Siili Palliklubi).

Tüdrukute C vanemas vanuseklassis (sündinud 1989 ja hiljem) oli parim mängija Kati Rausberg (Audentese SK) ja nooremas vanuseklassis (sündinud 1990 ja hiljem) Triin Mitt (KK Taba`89). Poiste C vanemas vanuseklassis (sündinud 1989 ja hiljem) oli parim mängija Sten-Timmu Sokk (Tiit Soku KK) ja nooremas vanuseklassis (sündinud 1990 ja hiljem) Siim-Sander Vene (Siili PK/Valio).

Parimateks noortetreeneriteks valiti Tiit Sokk ja Reet Rausberg.