„Pean vaatama, et mul oleksid põhimehed euromängudeks valmis ja puhanud. Jaotan mänguaega eesmärgiga lasta noorematel end proovile panna, samal ajal põhimeestele pakkuda tugevat rahvusvahelist taset, et kiire mängutempo Iirimaal neid verest välja ei viiks,” lausus Reim, kelle juhendatav klubi kohtub järgmisel teisipäeval Iiri meistri Shamrock Rovers FC-ga. 

Floraga ehk viik?

Tulles vastu Wisła soovile Genkiga mitte mängida, sest meeskonnad võivad Meistrite liigas omavahel kokku sattuda, peab iga tiim vaid kaks kohtumist. Kolmapäeval lähevad vastamisi Wisła ja Rapid ning Flora ja Genk, reedel Genk ja Rapid ning Flora ja Wisła. Turniiri võidab enim punkte kogunud meeskond.

„Genk ja Wisła pole küll esimese suurusjärgu klubid, kuid siiski oma riikide meistrid, kellel on hästi komplekteeritud meeskond ning tugevad mängijad. Loomulikult püüame hästi esineda ja võrdväärsed vastased olla, kuid lõpptulemusest tähtsam on lasta eri meestel mängida,” lisas Reim.

Krakówi Wisła, kes pärast turniiri sõidab otse Riiga kohtuma Meistrite liigas sealse Skontoga, Tallinnas kõiki kaarte lauale ei lao.  

„Selge, et neid mänge jälgivad tähelepanelikult ka Genki treenerid, seetõttu ei näita me kõiki taktikalisi elemente,” ütles klubi kodulehel Wisła hollandlasest peatreener Robert Maaskaant, kes võttis Tallinna kaasa 24 mängijat. Pole välistatud, et Maaskaant mängib mõlemad kohtumised täiesti erinevate koosseisudega. „Kindlasti ei tasu vastaseid alahinnata, võib juhtuda, et mängime Floraga viiki,” viskas Maaskaant nalja.

„Mina selliseid väljaütlemisi harilikult ei jälgi. Aga eks nad teavad ju, millise tasemega meeskonnad kellelgi on. Peame samuti vaatama, et puhtalt esimese ja teise koosseisuga ei mängiks, vaid üritame tekitada mingisugust segavarianti,” kommenteeris Reim.

Turniiri külalised

Krakówi Wisła

13-kordne Poola meister

Kohtub Meistrite liiga esimeses eelringis Riia Skontoga.

Suuremad staarid: 2010. aasta MM-il mänginud Hondurase koondislane Osman Chávez

ja sloveen Andraž Kirm

K.R.C Genk

Kolmekordne Belgia meister

Alustab Meistrite liigat kolmandast eelringist.

Suuremad staarid: Belgia koondislased, Fiorentinas ja Portsmout­his mänginud Anthony Vanden Borre ja Glasgow Rangersisse kuulunud Thomas Buffel

Bukaresti Rapid

Kolmekordne Rumeenia meister, lõppenud hooajal neljas

Suurim staar: West Bromwich Albionis ja Paris Saint-Germainis mänginud portugallane Filipe Teixeira

Taaramäe

jälitab Contadori

Tour de France`i 172,5 kilomeetri pikkuse neljanda etapi võitis austraallane Cadel Evans (BMC Racing Team), Rein Taaramäe (Cofidis) kaotas võitjale 25 sekundit ja oli 70-s. Velotuuri üldliider on endiselt norralane Thor Hushovd (Garmin-Cervélo), Evans kaotab talle sekundiga. Hushovdile 1.45 kaotav Taaramäe on 42., tema ees on kolme sekundi kaugusel kolmandat järjestikust tuuri võitu jahtiv Alberto Contador (Saxo Bank-SunGard). EPL

Grete Treier

üldarvestuses 37.

Naiste Giro d`Italia viiendal etapil triumfeeris Pekingi olümpiavõitja Nicole Cooke (SC Mcipollini Giordana), kes edestas finišijoonel nelja sekundiga tuuri üldliidrit Marianne Vosi (Nederland Bloeit). Grete Treier (S.C. Michela Fanini Rox) lõpetas eilse etapi 122. kohaga.

Üldarvestuses on hollandlanna Vosi edu poolatari Sylwia Kapusta (Gauss) ees 14 sekundit, Treier kaotab liidrile 11.03 ja hoiab 37. kohta. EPL