Teises sõidus ületas ta lõpujoone jälle punktisaajate hulgas ehk 16. kohal. Kahe sõidu kokkuvõttes oli Krestinov Mantovas 16. ja MM-arvestuses asub Saku noormees 32 punktiga väga tihedas konkurentsis 21. kohal.

Lätis toimus juunioride EM-võistluste viies etapp masinaklassis MX2. Kegumsis olid võistlemas Läti parimad noored krossimehed, lisaks teisi tegijaid Euroopast ja ka Favor KTM-i meeskonna sõitja Ott Karu. Sellel aastal on Karu teinud suure arenguhüppe, mille tulemusena oli sõitja mõlemas võistlussõidus ka punktikohtadel. Kui esimeses sõidus oli ta 19., siis teises juba 16. ning etapi kokkuvõttes 19. kohal.

Taavi Nassar osales traditsionaalsel Türi Kevadel, millega liideti ka legendaarne Raadiomasti meeskondlik arvestus. Nassar tegi kaasa nii MX1 kui MX2 klassis. MX1 arvestuses ei olnud ühtegi konkurenti, kes suutnuks Nassarit edestada. Noormees oli kiireim nii kahe kvalifikatsioonigrupi aegades, kui ka mõlemas võistlussõidus. MX2 klassi esimeses sõidus oli ta Edik Kuuse järel teine, kuid et MX2 teine start oli vahetult enne MX1 otsustavat sõitu, otsustas Nassar "võrridel" mitte startida. Ühe sõidu tulemusena oli Nassar MX2 arvestuses 11.

Favor KTM Motosport meeskonna neljas liige Rannar Uusna vigastas möödunud kolmapäeval Saku krossirajal treeningul paremat kätt ja peab arsti sõnul neli nädalat kipsis käega toibuma.

Järgmisel nädalavahetusel asuvad Krestinov ja teised Favor KTM-i sõitjad Sakus toimuva Eesti meistrivõistluste avaetapi stardipuu taha. Huvitav on näha, kuidas Favori sõitjad MM-il tegusid tegevate Leokite ja esmakordselt Ameerikast saabuvate nimekatega krossimeestega hakkama saavad, edeatab Mart Lajal Favor KTM Motospordist.