MX1 masinaklassis olid eestlastest võistlemas värske "rahvuskoondislane? Gert Krestinov ja Taavi Nassar. Meie meestele pakkusid konkurentsi Soome parimad eesotsas mitmel korral Eestis edukad olnud Eero Remese ja Tommi Mäkineniga.

Ajasõidus oli Krestinovi aeg seitsmes ja Nassari oma 23. Võistlussõidud ise toimusid laupäeval ja pühapäeval. Laupäeval toimunud esimeses sõidus moodustasid esikolmiku Hannu Poikela, Mäkinen ja Krestinov. Nassar katkestas viiendal ringil. Pühapäeval toimusid ülejäänud kaks sõitu. Päeva esimeses sõidus võidutses esimeses sõidus katkestanud Remes Poikela ja Jussi Nikkilä ees. Nassar ja Krestinov olid vastavalt viies ja kuues. Viimases sõidus võitis Remes, teine oli Krestinov ja kolmas Mika Merinen. Nassar pidi sõidu viiendal ringil pooleli jätma. Kokkuvõttes kuulus etapi esikoht Hamulas Krestinovile.

MX Juuniorite arvestuses olid eestlastest võistlemas Rannar Uusna, Ott Karu ja Soomes elav Harri Kullas.
Ajasõidus oli Kullas teine, Uusna seitsmes ja Karu 27. Esimeses võistlussõidus moodustasid esikolmiku Niko Koskela, Ludde Söderberg ja Santtu Tiainen. Kullas ületas lõpujoone kuuendana, Karu 17. kohaga, kuid Uusna oli sunnitud katkestama. Teises sõidus võidutses Kullas Miika Oinoneni ja Koskela ees. Uusna ja Karu katkestasid. Etapi võitis Koskela.

MOTORSPORT.EE