Torinos alanud iluuisutamise MM-i avasid jäätantsijad. Eesti esinduspaari Caitlin Mallory ja Kristjan Ranna kohustuslik valss ei õnnestunud, sest Kristjan komistas Caitlini kleidisabasse ja kaotas tasakaalu. Hinnanguliselt kaotasid nad kaks-kolm punkti ning leppisid enne originaaltantsu 26,62 punkti ja 20. kohaga. „Täiesti ootamatu viga, selline apsakas juhtus meil esimest korda,” sõnas Kristjan Rand vahetult pärast võistlust Eesti Televisioonile. „Kuid õnneks suutsime end kokku võtta, kuigi kooskõla ei olnud pärast komistust enam nii hea,” lisas ta.

Liidriks tõusis Kanada paar, olümpiavõitjad Tessa Virtue ja Scott Moir, nende selja taga on treeningukaaslased ja Vancouveri mängude hõbemedalistid Meryl Davis ja Charlie White (USA). Kodupubliku marulisel toetusel ületasid 40 punkti piiri ka Federica Faiella ja Massimo Scali.

Pljuštšenko operatsioonile

Täna algab meeste üksiksõit, kus kaasa teeb ka 16-aastane Viktor Romanenkov. Kuldmedali eest võistlevad olümpiapronks Daisuke Takahashi (Jaapan) ja ka­na­dalane Patrick Chan. Nädalavahetusel MM-ist loobunud Jevgeni Pljuštšenkot (Venemaa) ootab ees põlvelõikus, kuid sügiseks tahab ta vormi jõuda. „Ma ei räägi enam naasmisest ühest hooajaks, plaanid on seotud koduolümpia Sotšiga, elu läheb edasi ja ma ei kavatse leinata seda, mis juhtus Vancouveris. Olen korduvalt öelnud, mu ainus konkurent olen ma ise.”