Naiste võistlust valitsesid taas rootslannad, saades protokolli tipus 7 paremat kohta. Võit läks teenitult Emelie Eklöfile, kes esines stabiilselt kõigis võistlusdistsipliinides. Frida Wallström võitis hõbeda ja kiireim naine orienteerumisrajal Carina Svensson seekord pronksi.

Meeste võistlus oli eriti pingeline kahe võistleja vahel. Võrdse tulemuse nii märkeorienteerumises, lamades kui ka püsti laskmises saavutanud soomlase Mikko Hölsö ja Johan Eklövi (Rootsi) vahel sai otsustavaks Hölsö kiirem jooks suundorienteerumisrajal. Pooleteistminutilise paremusega saavutas soomlaste hetke esinumber kuldmedali. Eklövi järel võttis pronksi kaasmaalane Björn Wistrand (kaotust võitjale 2.46). Armo Hiie oli parima eestlasena 8., Rain Eensaare koht 18. ja Janek Lauter platseerus 28. kohal.

Taas sai Eesti M40 klassi võistluses 2 medalit. Oma teise hõbeda nendelt võistlustelt viib koju Raul Hindov ja teise pronksi Tenno Alamaa, Tõnu Lauter oli 5. Airi Alnek sai W45 klassis tavarajal hõbemedali. Naisjuunioridest saavutas Jane Lauter 4. ja Karmen Alnek 5. koha. M20 klassis oli Kalev Ermits 9.

Pühapäeval joostakse viimase alana kavas olevad teatejooksud, kus Eestil on võistkonnad M21, W20 ja M35 klassides.