03.september (pühapäev) - Alustame seiklusrikast bussireisi Riia suunas stardiga hommikul kell 9.00 Tallinnast, kell 11.00 Pärnust. Riiga jõudes mõned head tunnid vaba aega - kes tutvub linnaga, kes leiab muheda kõrtsi ja häälestub seal. Mäng algab kell 19.30 Riga Arenal - selleks ajaks oleme kõik koondunud oma sektorisse, kenasti sinimustvalgete sümbolitega ehitult ja teeme omadele toeks põrgulärmi. Kerge see mäng ei tule, aga anname endast parima, nagu ka koondis palliplatsil! Peale mängu stardime Riiast ca kell 22 Horvaatia poole. Öö bussis.

04.september (esmaspäev) - Päev möödub Poolat läbides. Lootes, et teetööd meid ei sunni jalamehe tempot tegema, on plaan olla pärastlõunaks Krakowis. Juhul, kui leiame endas energiat, võime minna soolakaevandusse ekskursioonile. Asub ca 15km linnast väljas ning maksab 60 PLN/per inimene (ca 250 EEK). Kui aga rahast, allesolevast tervisest, ajast ja kamraadidest kahju, siis võimalus jääda ka linna ning seame end sisse hotellis Piast (www.hotele.studenckie.pl).

05.september (teisipäev) - Saime eelmisel õhtul varakult kohale, seega hommikul ka vara minema - start kell 7 ning seetõttu jõuame loodetavasti kella 15 paiku Budapesti. Seal lõunastame ja teeme kell 17 tunniajalise laevareisi Doonaul eestikeelse audiogiidiga. See maksab 4200HUF ehk ca 252EEKi. (1HUF = 0.06EEKi). Õhtuks Balatoni äärde. Ööbimine hotellis Molo (www.szallasjegyzek.hu/molohotel).

06.september (kolmapäev) - Asume peale hommikusööki teele Horvaatia linnakesse nimega Nova Gradiška - seal saab õhtul toimuma ka kossulahing. Asub Zagrebist 155km ida poole. Mäng ilmselt suht õhtul (ca 18-19) - peaksime ilusti kohale jõudma ning taaskord astume siis rahvussümboolikaga ehitult häälekalt vastu kohalike vägede võimsale rindele. Öömaja hotellis Frankopan, Duga-Resas - ca 40km Zagrebist mere poole ehk 190 kilomeetrit peale mängu sõita (www.duga-resa.com/frankopan/jahanje_eng.htm)

07.september (neljapäev) - Peale hommikusööki kell 10 võtame suuna Istrale, Porecisse. Jõuame nii kella 14ks Porecisse (www.istra.com/porec/), mida peetakse Horvaatia kuurortpiirkonnaks number 1. Majutume hotelli Delfin**, kuhu jääme 2 ööks. Hommikusöögid ja õhtusöögid rootsi lauas. Rand 100m, bassein, iidne vanalinn (www.plavalaguna.hr/Objekti.asp?ObjectID=7337).

08.september (reede) - Lebotamine Porecis. Võimalik minna kalapiknikule, mis toimub laevasõidu näol ca kella 10-16 (piiramatu vein, grillitud kala merel) ja maksab ca 23EUR per persoon. Samas võib lihtsalt rannas päeva veeta või külastada kohalikke vaatamisväärsusi.

09.september (laupäev) - Hommikul soovijatele väljasõit Pulasse (turg, maailma suuruselt teine amfiteater, mõnus kohvikukultuur jne.). Lõuna paiku jätame hüvasti Poreciga ning võtame suuna Ljubljanale. Sinna jõudes teeme kõigepealt pisikese ekskursiooni giidi saatel ning siis on tõsiasi, et käes on laupäeva õhtu, me oleme Sloveenia pealinnas - mida kõik seal siis nautida saab?! No kaeme perra!!! Ööbimine tuttavas kohas: www.bit-center.net/ .

10.september (pühapäev) - Peale hommikusööki külastame vingeid koopaid Ljubljana lähedal, hind ca 15,5 EURi per inimene. Sealt suundume edasi mööda Austria kiirteid Slovakkia poole, täpsemaks sihiks Bratislava. Peatume öömajaks hotellis Plus (www.hotely-plus.sk).

11.september (esmaspäev) - Hommikusöök. Bratislava - Varssavi. Varssavis pisike ringkäik giidi saatel. Ööbimine linnast väljas.

12.september (teisipäev) - Hommikusöök. Varssavi - Tallinn. Koju jõudmine öösel ühe paiku... Õhtul (13.september, kolmapäev) ootab ees sama valiksarja kodumäng Saku Suurhallis: Läti-Eesti.


Hinnas sisaldub:
7 hommikusööki, 2 õhtusööki, 8 ööbimist hotellides, reisikindlustus, kõigi mugavustega reisibuss, giidi tehtavad pisikesed jalutuskäigud suuremates linnades ja riiki tutvustavad jutud sõidu ajal, ohtralt eurokilomeetreid kaunite panoraamidega, lõbus seltskond, ilus ilm ja kaunis Aadria meri, vahvad ja koomilised äkkettevõtmised ning mitmed teised toredad pisiasjad, mis kokku annavad ühe tõeliselt muheda suve pikendava varasügisese matka Euroopa kesk- ja lõunapiirkondadesse.

Ei sisaldu:
Mängupileteid, tasulisi ekskursioone.

Paketi hind kuni 28.nädal (k.a.):
EKSSi liikmele 5855EEKi (sellest vähemalt 2000EEKi palun kanda EKSS arvele hiljemalt 16.juulil) ;
EKSSi mitteliikmele 5955EEKi (sellest vähemalt 2000EEKi palun kanda EKSS arvele hiljemalt 16.juulil) ;
Ülejäänud osa tasumine hiljemalt 15.august.

Paketi hind alates 29.-ndast nädalast:
Kõigile 5999EEKi. (sellest vähemalt 2000EEKi palun kanda EKSS arvele juulikuu jooksul) ;
Ülejäänud osa tasumine hiljemalt 15.august.

Eesti Korvpallisõprade Seltsi a/a on jätkuvalt: Hansapank 221020438457. Selgitusse palun kandke reisija nimi, kelle eest makset sooritate. Juhul, kui ei ole tegemist EKSS liikmega, siis kindlasti ka mailiaadress (et oleks võimalik hiljem kontakteeruda). Reisile registreerumise aluseks on ülekanne EKSSi arvele!

EKSS