Start 14 km pikkusele ringile ümber tallinlaste joogiveeallika antakse kell 12 veepuhastusjaama territooriumil, Järvevana tee 3.

Lisaks tavadistantsile toimub Ülemiste järve jooksu raames 5 km pikkune metsajooks ning kõigi jooksusõprade kõrval on stardijoonele oodatud ka kepikõndijad, sest mõlemal distantsil võib harrastada ka kepikõndi.

Sarja eelmiste etappide ning eelregistreerimise põhjal ootavad korraldajad rajale rekordarvu osalejaid.

Seoses kahe Eesti kiireima pikamaajooksja Pavel Loskutovi ja Vjatšeslav Košelevi eemale jäämisega lähevad rajale võidu mõtetega Margus Pirksaar, Kaupo Tiislär, Aleksei Saveljev, Keio Kits ja Aleksei Markov. Naistest on peapretendent esikohale Olga Andrejeva. Konkurentis pakuvad talle kindlasti Maile Mangusson ja Külli Pirksaar.

Jooksupäeva raames toimuvad ka lastejooksud 3-13 aasta vanustele lastele. Osavõtt on tasuta ja kõige nooremad alustavad kell 11. Igale lapsele antakse finišis ka väike auhind.

Ülemiste jooksu peatoetaja on AS Tallinna Vesi ning lisaks jooksmisele saab kohapeal tutvuda ka tallinlaste joogivee allikaga - Ülemiste Veepuhastusjaamaga.

Viimane võimalus end registreerida 36.jooksule ümber Ülemiste järve on 2 tundi enne starti Tallinna Veepuhastusjaamas, Järvevana tee 3.

Info ja registreerimine 6718548 www.stamina.ee/jarvejooks

Ülemiste Veepuhastusjaam asub aadressil Järvevana tee 3. Täpse kaardi leiate Tallinna linna koduleheküljelt www.tallinn.ee. Ühistransporti kasutades on kõige parem sõita bussiga nr 13 Filtri tee peatusesse.