Kolmest korvpalli ULEB-i karikasarjas osalenud Baltikumi meeskonnast suutis end vaid Vilniuse Lietuvos rytas 16 parema sekka mängida. Leedulased alistasid viimases voorus kodus Gran Canaria Kalise (Hispaania) 74:64 ning said E-alagrupis kolme võidu ja kolme kaotusega teise koha. Grupi parim oli neli võitu kogunud Mariupoli Azovmaš (Ukraina), kes viimases voorus oli kodus 87:74 parem kolme võiduga kolmandaks jäänud Villeurbanne'i ASVEL-ist (Prantsusmaa).

A-alagrupis kaasa teinud Riia ASK jäi viimases voorus võõrsil 68:83 alla KK Zadarile (Horvaatia) ning pidi kolme võiduga leppima kolmanda kohaga. Edasi said neli mängu võitnud Maroussi Costa Coffee (Kreeka) ja Zadar.

Teine Läti klubi Riia Barons/LMT kogus nelikus B vaid ühe võidu, kui võõrsil oldi Sofia Lukoil Academicust paremad 88:75 (kodus kaotati samale vastasele 84:88). Kõik kuus kohtumist võitis selles alagrupis Kaasani UNICS, teine oli nelja võiduga Moskva Dinamo.

Sari jätkub nüüd 16 klubi osalusel neljas alagrupis, kus taas mängitakse vastastega kodus ja võõrsil, 27. jaanuarist 10. märtsini. Lietuvos rytase vastased grupis L on Spirou Basket, Bilbao Iurbentia (Hispaania) ja Artland Dragons (Saksamaa).

I-grupis mängivad Maroussi Costa Coffee, BC Himki, Moskva Dinamo ja Panellinios BC, J-grupis Kaasani UNICS, Türk Telekom, KK Zadar ja Treviso Benetton Basket ning K-grupis Azovmaš, Pamesa, BC Red Star ja Hemofarm Stada.