Favoriidid ei vääratanud B-klassis. Kolm kindlat võitu võttis BC Kalev/Peri (tr. Ain Osula) ja kaks KK Pärnu/AND1 (tr. Mait Käbin ja Rait Käbin). Põhiturniiri liidrid pole kaotusekibedust veel tunda saanud. Kolmandat kohta hoiab hetkel Kohila SK/Orgita Dolomiiditooted (tr. Jüri Pritsin ja Kalle Kollin), kellel kahe võidu kõrval ka üks kaotus.

Poiste C1-klassis tegid puhta töö Rakvere SK/Tarvas (tr. Madis Putko ja Raivo Tribuntsov) ning Rapla KK/Winstar (tr. Jaak Karp). Mõlemale meeskonnale ei tulnud kõik võidud lihtsalt. Rapla noortele osutas tugevat vastupanu Tallinna T. Soku KK (tr. Tiit Sokk). Eelmise hooaja Eesti meister Rapla KK/Winstar oli lõpusireeni kõlades parem 72:71. Rakvere SK/Tarvas oli raskustes RSK sPORTKUNDA/SK Aaspere meeskonnaga (tr. Jaak Jalakas ja Vaido Rego). PC1-klassi grupisisese mängu saatus otsustati viimasel minutil. Rakvere võitis kohtumise 74:71.

Tüdrukutel osutusid kohtumised ühekülgseks. Tallinna klubid Audentese SK (tr. Reet Rausberg), KK ReKo (tr. Maarika Veigel) ja LKK Kalev (tr. Janika Veinpere-Pillisner) noppisid põhiturniiri tabelisse kolm suureskoorilist võitu. Mõlemal korral alistati Pärnu LSK (tr. Maret Link) ja SK Imavere (tr. Andrus Noormägi).

Noorte meistrivõistlused jätkuvad uuel nädalal, kui alustab noorte meeste U20 (sünd. 1988 ja hiljem) liiga. Käesoleval hooajal teeb sarjas kaasa kümme meeskonda.

BASKET.EE