Tegevust jätkub kogu perele – kavas on Haribo Lastejooksud ja avatud on Viking Line Meestehoid. Maijooksu stardipaugu laseb Eesti parim naiskergejõustiklane, kaugushüppe Euroopa meister Ksenija Balta. Päeva lõpetavad meeleoluka kontserdiga Tanel Padar ja The Sun.

XXII SEB Maijooks toimub laupäeval, 23. mail Tallina Lauluväljakul ja selle ümbruses. Võistluskeskus ning stardi-finišipaik on traditsiooniliselt Tallinna Lauluväljaku territooriumil. SEB Maijooks toimub kõigile jõukohasel seitsmekilomeetrisel rajal. Osaleda saab erinevates kategooriates: ajavõtuga jooks, ajavõtuta jooks, kepikõnd ja käimine. Lauluväljaku Oru värava kassades on sel nädalal avatud Maijooksu infopunkt, kust saab kätte oma rinnanumbri ja stardimaterjalid. Samas saab ka veel jooksule kirja panna. Internetiaadressil www.jooks.ee lõpeb Maijooksule registreerimine reede õhtul kell 17. Võistluspäeval, 23. mail saab registreerida sekretariaadi telgis Tallinna Lauluväljakul.

Et tegemist on kogupere üritusega, siis on mõeldud ka laste ja meeste peale. Kell 12 algavad Haribo lastejooksud, mis toimuvad Lauluväljaku territooriumil. Haribo lastejooksudele registreerimine toimub laupäeval kohapeal ja on kõigile lastele tasuta. Esmakordselt on avatud Viking Line Meestehoid, kus jätkub tegevust igale maitsele.

Läbi aegade Eesti suurima õrnema soo tervisespordiürituse, SEB Maijooksu kuulutab avatuks Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen. Kell 13.30 laseb Lauluväljaku Mere väravast suurürituse stardipaugu kaugushüppe Euroopa meister Ksenija Balta. Päeva lõpetab kontsert, kus rokivad Tanel Padar & The Sun.

SEB XXII MAIJOOKSU RADA:
Start: Lauluväljaku Mere värava parkla – Pirita tee (parkla sõidutee) – Pirita tee kergliiklustee – Pirita tee/Saare tee ristmik – Pirita tee kergliiklustee – Pirita Selveri parkla kergliiklustee – Kose tee kergliiklustee - Kose tee/Urva tn ristmik - Urva tn. – Künnapuu tn. – Lepa põik – Maarjamäe kergliiklusteed – Lauluväljak (FINIŠ).